Skip to main content

Sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Alava

Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Alavaan sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Alava tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista palveluasumista lähellä Kuopion keskustaa ja Valkeisenlampea. Työmme tavoitteena on varmistaa asukkaidemme onnellinen ja aktiivinen elämä. Alavassa pääset tekemään tiimin kanssa yhdessä Alavasta kodin, jossa huolehditaan päivittäin ikäihmisen hyvinvoinnista. Tiimiin kuluu työtovereina virikeohjaaja, fysioterapeutti, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. 

"Avoimuudella ja yhteishengellä luomme asukkaalle turvallisen kodin, jossa kokonaisuus aktiviteetteineen toteutuu. Luomme uutta arkea ikäihmisille Alavan kotiin, jossa asukkaan hyvinvointi on etusijalla. Mikäli olet innokas, avoin ja valmis antamaan asiantuntijuutesi asukkaan hyväksi niin laita hakemusta tulemaan!"- Virpi, Alavan yksikönpäällikkö.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_alava

  Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

  Sairaanhoitajana työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sairaanhoidollisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toimia sairaanhoidollisena asiantuntijana tiimissä. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

   • Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus helmikuuhun 2024 asti. Työ on 2-vuorotyötä ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Palkka

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti yksikkökohtaista lisää 150€/kk.

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Metra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 30.9.2023 mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Virpi Ihanus, 044-7202475, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Tutustu Hoivakoti Alavan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Alava

      Kuopio
      Kuopio
      Määräaikainen ja projektityö
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 01.10.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti