Skip to main content

Sairaanhoitaja Silmätautien Päivystyspoliklinikka Sijaisuus

Silmätautien päivystyksessä olisi nyt kysyntää sairaanhoitajalle!

Yksikköön kaivattaisiin sairaanhoitajaa sijaisuuteen joulukuun 2024 loppuun asti. Silmätautien päivystys sijaitsee Meilahden alueella, ja ottaa vastaan ja hoitaa potilaita kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hoitajiemme työnkuva on siis vaihtelevaa, ja meillä pääset hoitamaan monenlaisia potilaita. Aiempaa kokemusta silmätaudeista emme Sinulta vaadi. Asenne ratkaisee, ja loput me opetamme – eli riittää, että olet halukas laajentamaan osaamistasi mielenkiintoisen erikoisalamme parissa ja oppimaan uutta.

Ajat ovat haastavat koko alalla, mutta tässä yksikössä pärjätään mukavasti. Kiitos tästä kuuluu yksikön mahtavalle henkilökunnalle. Yksikössä lankoja käsissään pitävät osastonhoitaja Teija ja apulaisosastonhoitajat Minna ja Karoliina, jotka tekevät ihan kaiken, mitä yksikköjensä ja ihmistensä puolesta on tehtävissä. Työ on kolmivuorotyötä, mutta tässäkin työn ja vapaa-ajan yhdistämistä pyritään helpottamaan yhteisöllisen työvuorosuunnittelun keinoin. Aina puhutaan moniammatillisesta työyhteisöstä, ja täällä erityisesti työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Työyhteisö on paitsi moniammatillinen, myös moniosaamisalainen ja monikulttuurinen. Täällä porukka saa olla oma itsensä, ja kaikkien osaamista ja olemista arvostetaan yhtäläisesti tärkeänä palana kokonaisuutta.

Tässä yksikössä on oivallettu, että hyvinvoiva henkilökunta on yhtä kuin tyytyväinen potilas ja tämä oivallus näkyy sekä työhönsä ja työyhteisöönsä sitoutuneen henkilökunnan mainiona yhteishenkenä että yksikön saamissa potilaspalautteissa. Työ on erittäin merkityksellistä sekä tekijällensä että potilaille – harvassa yksikössä saat olla päivittäin pelastamassa potilaan näkökykyä. Mainittakoon vielä hyvät työsuhde-edut aina kulttuuri- ja liikuntaeduista ja erilaisista yritysten ja toimijoiden tarjoamista alennuksista laajoihin kouluttautumismahdollisuuksiin ja työsuhdematkalippuihin ja -asuntoihin asti.

Heräsikö mielenkiintosi? Soita Teijalle ja kysy lisää tai laita suoraan hakemus ja CV tulemaan! Hakijoita kontaktoidaan jo haun aikana ja haastatellaan heti, kun aikataulut saadaan kohdilleen – nyt siis reippaasti liikkeelle!

Tehtäväkohtainen palkka on 2801,42 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Teija Pirhonen, p. +358406700504

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Pää- ja kaulakeskuksessa hoidamme silmätautien, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suu- ja leukasairauksien potilaita. Yksikköömme kuuluu myös puheterapian asiantuntijayksikkö. Toimintaamme on pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoossa, Lohjalla, Raaseporissa ja Hyvinkäällä. Hoidamme potilaita myös valtakunnallisesti. Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille itsenäisen työn, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden uralla etenemiseen kannustavassa työilmapiirissä.

Hae ennen 11.12.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Osa-aikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Silmätautien Päivystyspoliklinikka Sijaisuus

HUS
Helsinki
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti