Skip to main content

Sairaanhoitaja tai alan opiskelija kesätöihin, Hoivakoti Lounatuuli

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Etsitkö merkityksellistä kesätyötä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Lounatuuleen sairaanhoitajaa tai alan opiskelijoita sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja tule viettämään kesää kanssamme!

Hoivakoti Lounatuuli työpaikkana

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin. Lounatuulen työyhteisössä vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hyvää yhteishenkeä pidetään yllä avoimella keskustelukulttuurilla.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Sairaanhoitajan tehtävä on monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Vastaat osaltasi hoivatyön sujuvuudesta sekä muista työnkuvaasi kuuluvista tehtävistä kuten lääkäri- ja omaisyhteistyöstä. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto tai alan opintoja, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa vs. yksikönjohtaja Jaana Taipale, 050 565 0965, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä.

Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja tai alan opiskelija kesätöihin, Hoivakoti Lounatuuli

Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti