Skip to main content

Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija Yhteispäivystys Kesätyö

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa akuuttihoidon huipulla? Oletko kiinnostunut ammatillisesta kasvustasi osana parasta yhteisöä? Etsimme mahtavaan työyhteisöömme nopeatempoisesta työstä syttyvää ja haasteita pelkäämätöntä sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa kesäsijaisuuteen Jorvin yhteispäivystykseen. Kokemus päivystyksellisestä sairaanhoitajan työstä on eduksi, mutta arvostamme erityisesti haluasi kasvaa tämän vastuullisen alan ammattilaiseksi.

Mitä teemme?

HUS Akuutti on Helsingin yliopistollisen sairaalan tulosyksikkö, joka koostuu ensihoidon, Myrkytystietokeskuksen, sairaankuljetuksen ja päivystyksen toiminnoista. Akuutti vastaa Jorvin, Malmin, Meilahden, Peijaksen sekä Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon yhteispäivystyksen toiminnasta sekä Raaseporin perusterveydenhuollon päivystyksestä.

Meillä Jorvin yhteispäivystyksessä hoidetaan sisätautien, kirurgian ja yleislääketieteen erikoisalojen äkillisesti sairastuneita aikuispotilaita. Akuuttihoitotyö on nopeasti muuttuvaa ja tilanteet yksikössä vaihtelevat paljon. Työ vaatii kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, itsenäistä päätöksenteko-, priorisointi- ja organisointikykyä sekä empaattista potilaan kohtaamisen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme merkityksellisen työn lisäksi hyvin suunnitellun perehdytyksen, yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, työkavereiden sekä esihenkilöiden tuen. Jorvin päivystyksessä sinulla on mahdollisuus kehittyä akuuttihoitajana päivystystyön näköalapaikalla AURA - ammatilliseen kehittymisen malliin pohjautuen.

Tervetuloa täydentämään HUS Akuutin tiimiä!

Löydät meidät myös Instagramista ja Tiktokista @hus_sairaala.

Sijaisuudet täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Oletko hakenut tai aikeissa hakea HUS Akuutin päivystyslinjan muihin toimipisteisiin? Näitä ovat yhteispäivystykset ja päivystysosastot Haartmanin, Meilahden, Malmin, Jorvin, Peijaksen, Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa sekä Raaseporin perusterveydenhuollon päivystys. Huomioithan, että teet erillisen hakemuksen jokaiseen hakemaasi toimipisteeseen.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Sijaiseksi voimme palkata myös sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna vähintään 180 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sanna Pietikäinen, sanna.pietikainen@hus.fi, puh. 050 428 7806

Ylihoitaja Anne Lunden, anne.lunden@hus.fi, puh. 040 610 8248

Tietoa Akuutista:

Me yli tuhat akuuttihoidon ammattilaista työskentelemme HUSissa päivittäin potilaiden parhaaksi, heitä palvellen. Vastaamme HYKS-sairaanhoitoalueella sairaankuljetuksesta, aikuisten päivystyksistä, Päivystysapu 116117 -toiminnasta, HUS alueen ensihoidosta ja valtakunnallisesta Myrkytystietokeskuksesta. Akuutin päivystyslinjalla hoidamme potilaita sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että yhteispäivystyksissä Meilahden, Jorvin, Malmin, Peijaksen, Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon sairaaloissa sekä Raaseporin perusterveydenhuollon päivystyksessä.

Lisää tietoa yksiköstämme alla olevista linkeistä:

https://youtu.be/WDdQ2lEaMfk 

https://www.hus.fi/tietoa-meista/ura-husissa/hoitajaksi-husiin/tule-tekemaan-parasta-akuuttihoitotyota-kanssamme

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Hae ennen 28.04.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija Yhteispäivystys Kesätyö

HUS
Espoo
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti