Skip to main content

Sairaanhoitaja, Villa Bell, Espoon sairaala, 2 paikkaa

Tervetuloa palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistuneelle osastolle sairaanhoitajaksi!

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle sairaalapalveluihin Espooseen on avattu uusi 15-paikkainen saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Bell, jossa henkilökunnalla on perustasoa korkeampaa osaamista palliatiivisestä hoidosta ja saattohoidosta.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen uudelle osastolle ajalle 16.6.-2023-14.1.2024. Tehtävä on määräaikainen, mutta tehtävässä menestyminen mahdollistaa työsuhteen jatkumisen tämän työsuhteen jälkeen. Työsuhteen pituudesta tai työaikaprosentista voimme myös neuvotella. Mahdollistamme työjakson aikana pienen tauon sitä halutessasi.

Villa Bellissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viimeisissä vaiheissa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, palliatiivinen lääkäri ja fysioterapeutti sekä osastonsihteeri. Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä. Työsi Villa Bellissä sisältää potilaan kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi palliatiivista lääkehoitoa kuten kipupumppuhoidot. Aloittaessasi saat hyvän perehdytyksen esihenkilön tuella. Tässä työpaikassa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen sekä oppia uutta.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työpaikan nimi ja osoite: Villa Bell, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Tehtävä on määräaikainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-664-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen, puh. 050 3382509.
Työpaikan osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2758,69 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-664-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 173c5573-7a54-44d1-a1b0-2f9085ba9cc9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti