Skip to main content

Sairaanhoitaja, Villa Breda Kauniainen

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista tarpeista suunnitellen, arvioiden ja toteuttaen hoitoa yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Osallistut myös asiakkaiden perushoitoon. Sairaanhoidollisissa asioissa tukenasi toimivat yksikön muut sairaanhoitajat sekä liikkuva sairaala LiiSa. Työtä tehdään meillä positiivisella asenteella ja kaikkia arvostaen.

Toimintamme perustana Villa Bredassa on asiakkaiden hyvinvointia tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeiden harrasteiden mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa meille Villa Bredaan ryhmäkodit Anemoneen ja Trolliukseen!

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoidon opiskelija 140 op

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain 55§:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa.

Arvostamme kokemusta ikääntyvien hoidosta, positiivista asennetta, kokemusta sairaanhoitajana toimimisesta, halua kehittää tiimityötä ja hyviä yhteistyö taitoja moniammatillisessa tiimissä toimimisesta.

Työpaikan nimi ja osoite: Palokunnankuja 2F, 02700 Kauniainen
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on vakinainen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa
Niina Laine p. 0406512715 ja Lea Pyykkönen p. 0504660528 ark. kl. 8-15
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2917,20 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-1037-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.11.2023 11:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9102df88-e6d0-47b3-850b-3e299f257e87

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Villa Breda Kauniainen

02700 Kauniainen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.12.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti