Skip to main content

Sairaanhoitaja, Villa Glims, Espoo

Tervetuloa sairaanhoitajaksi palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistuneelle ja osastolle, jossa on hyvä henki ja osaavat työtoverit!

Haemme sairaanhoitajaa ajalle 12.6. -14.1.2024 Espoon sairaalaan 15-paikkaiseen erityistason palliatiivisen ja saattohoidon osastolle. Tehtävässä menestyminen mahdollistaa työsuhteen jatkumisen. Työsuhteen kestosta ja työaikaprosentista voimme yhdessä sopia.

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viimeisissä vaiheissa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lääkäreitä ja fysioterapeutti sekä osastonsihteeri. Villa Glimsissä on 15 vuodepaikkaa, ja keskimääräinen hoitoaika on noin 2 viikkoa.

Sairaanhoitajan työ Villa Glimsissä sisältää potilaan kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi vaativamman tason lääkehoitoa kuten spinaaliset kipupumppuhoidot. Järjestämme sinulle tutorin ja esihenkilön tuella asianmukaisen perehdytyksen osaston toimintaan, potilaan hoitoon sekä lääkehoitoon Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen sekä saat mahdollisuuden oppia uutta.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Villa Glimsin työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri, saimme juuri Sairaanhoitajat ry:n hyvä työyhteisökilpailusta kunniamaininnan!

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.

Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa
Tehtävä on määräaikainen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-661-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen, puh 050 3382509.
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2758,68 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-661-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6f222e71-ce4f-480c-bbb4-92c2a013d172

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti