Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sales Agent, Telia Kauppa

Nimeni on Jerry Vuorimäki ja vastaan Porvoon Telia Kaupasta. Etsin rohkeaa ja tuloshakuista huippumyyjää täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiämme. Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme?

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Kaupan myyjänä annat yrityksellemme kasvot ja olet luomassa asiakkaillemme maailmanluokan asiakaskokemusta. Pääsääntöiseen työhösi kuuluu ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu, lisäarvoa tuottava myynti sekä aktiivinen uusasiakashankinta, ja kaikkia näitä pääset tekemään niin kasvotusten kuin myös puhelimitse. Laaja myyntiverkostomme koostuu myymälöistä, kauppakeskuspisteistä sekä liikkuvasta toiminteesta, joten työ on erittäin monipuolista ja haluamme toimia ketterästi ja olla siellä missä asiakkaamme ovat, joustavasti ja elämyksiä tarjoten.

Olemme muutamassa vuodessa kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Palveluidemme avulla autat asiakkaitamme viihtymään, viestimään ja pitämään yhteyttä keskenään. Toteutamme työssämme ratkaisumyyntiä sisältäen kaikki kuluttajille suunnatut tuotteemme sekä ison osan yritys tuotteistamme. Myynti- ja asiakaspalvelu työllämme tavoittelemme joka päivä meidän purposea ”Better connected living”.

Pääsääntöisten työtehtävien lisäksi vastuullasi on toimipisteen jokapäiväiset perustehtävät, kuten esimerkiksi kuorman vastaanotto, tuotteiden esillepano ja siisteyden ylläpito.

Tarjoamme sinulle joustavan 10-37,5 h/viikko sopimuksen, kilpailukykyisen ICT-alan palkan (15,14 €/h) ja kannustavan myyntibonusmallin. Toimipisteemme ovat laajasti auki viikon jokaisena päivänä, joten työvuoroja on usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuka sinä olet?

Näet itsesi sanavalmiina ihmisenä ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja uskallat tuoda omat näkemyksesi esille. Työskentelet tiimissä sekä yhdessä, mutta pystyt suoriutumaan hyvin myös itsenäisesti. Itseohjautuvuus ja ratkaisukeskeisyys ovat ehdottomia vahvuuksiasi, eikä pilke katoa silmäkulmasta tiukoissakaan tilanteissa. Kaikesta tekemisestäsi huokuu jatkuva halu oppia uutta sekä positiivinen can-do asenne. Haluat kehittyä aidoksi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi, ja kanssasi asiointi tulee olemaan asiakkaidemme päivän kohokohta.

Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus toimii hyvänä ponnahduslautana, muttei ole välttämätön.

Osaamisesi ja vahvuutesi:

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Ymmärrät aktiivisen ja tuloshakuisen myyntityön perusteet asiakaskokemus edellä
  • Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa
  • Omaat tiimityöskentely taidot ja sinulle on ennen kaikkea halu oppi joka päivä lisää

Mitä voit odottaa?

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Tässä työtehtävässä jokainen päivä on erilainen ja jokainen asiakas tarjoaa mahdollisuuden unohtumattoman asiakaskokemuksen luomiseen yhdessä tiimin kanssa.

Tutustu tarkemmin tavoitteisiimme.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.5.2022. Työtehtävä edellyttää sinun olevan täysi-ikäinen.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Telia Finland vaikuttavuus

Telia Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tietoinfrastruktuuriin, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Telia Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Telia Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Telia Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Agent, Telia Kauppa

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti