Skip to main content

SALES LEAD | ULKOMEDIA

Suomen ketterin ulkomediayhtiö Eventer Media hakee energistä ja tavoitteellista tekijää SALES LEAD tehtävään.

Työtehtävässäsi saat kokonaisvastuun Eventerin uudesta huippukohteesta Helsingin ydinkeskustassa. Avaamme uuden toimiston Kampin parhaalle paikalle johon asennetaan huippumodernit jättinäytöt jotka tavoittavat kuukausitasolla yli 2 miljoonaa kaupunkilaista.

Rakennat rohkeasti asiakkuuksia tavoitteenasi 0,5M€ vuositason salkku. Meillä joustavuus ja asiakaslähtöisyys on keskiössä ja saat vapaat kädet tarjota asiakkaillesi juuri heille parhaita ratkaisuja. Asiakaskohderyhmien suunnittelu ja prospektointi on helppoa ja nopeaa markkinoiden parhailla työkaluilla, sekä houkuttelevien ja kohdennettujen ulkomainoskampanjoiden myyntityö sähköpostitse ja puhelimitse on erittäin palkitsevaa. Lisäksi vastaat projektiesi tuloksellisuudesta, asiakasviestinnästä, sekä aineistojen hallinnasta.

Osallistut tärkeässä roolissasi myös Eventer Median liiketoiminnan kehittämiseen ja strategiatyöhön. Esimiesasema ja paikka johtoryhmässä ovat myös urakehityksesi roadmapilla.

Hakijalta odotamme: 
- Energistä, oma-aloitteista ja periksiantamatonta otetta työskentelyyn
- Kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja ja kokonaisuuksia
- Hyviä kommunikaatiotaitoja
- Innovatiivista otetta myynnin kehittämiseen

Työhön valituille tarjoamme:
- Kiinnostavan ja vastuullisen työtehtävän huipputuotteen parissa
- Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan (kiinteä osuus + provisio + tulossidonnainen bonus)
- Kattavan perehdytyksen ja alan huippuammattilaisten tuen
- Upouusi toimisto Helsingin keskustassa
- Mahdollisuus tehdä töitä etänä 

Eventer Media on työnantajana reilu ja palkitseva yritys, jolle työntekijöiden viihtyvyys ja hyvä yhteishenki on etusijalla. Mikäli olet aktiivinen ja sinnikäs persoona, sovit varmasti joukkoomme. Asenne ratkaisee. Älä siis pelkää tarttua toimeen vaan lähetä rohkeasti hakemus palkkatoiveineen!

Suomen ketterin ulkomediayhtiö Eventer Media toteuttaa valtakunnallisesti vuosittain kymmeniä ulkomainoskampanjoita. Vaikuttavat screenimme tavoittavat oikeat kohderyhmät tehokkaasti ja edullisesti Suomen vilkkaimmissa lokaatioissa. Vuodesta 2016 toimineella yrityksellä on satoja asiakkaita ympäri Suomea. www.eventer.f

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

SALES LEAD | ULKOMEDIA

Eventer Media Oy
Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Lukio
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti