Skip to main content

Sales Manager

Haemme nyt Sales Manageria Digital Services -myyntitiimiin. 

Tehtävämme on kehittää sähköisiä palveluita, jotka tekevät asioista helpompia. Työskentelemme yhdessä suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin kanssa. Tavoitteenamme on digitalisoida asiakkaidemme liiketoimintaa sekä kehittää suomalaista tietoyhteiskuntaa. 

Me twodaylla rakennamme teknologian avulla toimivampaa yhteiskuntaa. Suomessa yli 600 asiantuntijaamme työskentelevät mm. palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen parissa. Asiakkainamme ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori. 

Tehtävän vastuualueet:  

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan ratkaisukokonaisuuksien myynnistä uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Sinulla on aito kiinnostus ymmärtää asiakkaidemme tarpeita sekä auttaa heitä hyödyntämään sähköisen asioinnin ratkaisuja monipuolisesti. Hankit aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja osallistut palvelujemme kehittämiseen. Tehtäväsi on lisäksi ylläpitää ja kehittää nykyisiä asiakkuuksiamme konsultoivan myyntityön ottein. 

Edellytykset tehtävässä menestymiseen: 

Tiedät osaavasi myydä ja sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen / tekninen koulutus. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja aloitteellinen. Erinomaiset tiimityöskentelytaidot ovat luonnollinen osa myyjän dna:tasi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja hyvää englannin kielen taitoa. Kiinnostus ja kokemus SaaS -ohjelmistomyynnistä sekä julkisen sektorin erityispiirteiden tuntemus katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme: 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän alan parhaiden osaajien kanssa. Yhteistyö julkisen sektorin toimijoiden sekä suuryritysten kanssa antaa sinulle näköalapaikan sekä alan kehityksen seuraamiseen, että oman asiantuntijuutesi kehittämiseen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Voit myös tarvittaessa työskennellä etänä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Services myyntitiimin vetäjä Enni Rantanen, puh. 040 733 3482.  

Millaista on twodaylla? 

Meillä pääset työskentelemään merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, joka tavalla! 

Miksi twodaylle töihin? 

  • Mielenkiintoiset sekä kehittyvät tuote- ja ratkaisuportfoliot, joilla on aidosti merkitystä asiakkaiden liiketoimintaan 

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki 

  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri 

  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät 

  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen 

  • Työskentely modernien teknologioiden parissa 


Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti