Skip to main content

Sales Representative Vattenfallille

Haluatko olla mukana vahvistamassa myyntiorganisaatiotamme, ja ottaa asiakas- ja liiketoimintavastuuta Vattenfallin keskisuurten yritysasiakkaiden parissa?

Haussa Vattenfallin Business Sales Nordic -yksikköön Sales Representative, jolla on myynti-, asiakas- ja liiketoimintavastuu Vattenfallin keskisuurista yritysasiakkaista, pääasiassa sähkökaupan ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Etsimme tuloshakuista tekijää, jolla on kykyä ja halua tehdä kauppaa ja joka nauttii asiakassuhteiden rakentamisesta. Sinulla on kaupallisen alan tutkinto sekä aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä. Tärkein kriteeri on kuitenkin oikea persoona sekä motivaatio uuden oppimiseen ja tuloksellisen myyntityön tekemiseen. Työskentelet sujuvasti suomeksi, mutta myös englanniksi, sillä Vattenfall on kansainvälinen yritys. Sähkömarkkinoiden tuntemus tai aiempi kokemus B2B-myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää

  • kykyä rakentaa uusia ja kehittää olemassa olevia asiakkuuksia
  • hyviä viestintätaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti
  • liiketoimintaorientoituneisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeet
  • tavoite- ja tuloshakuisuutta
  • joustavuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
  • ongelmanratkaisutaitoja, proaktiivista otetta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Vattenfallin toimisto sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Vallilassa, Helsingissä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kansainvälisen työympäristön sekä mahdollisuuden työskennellä alansa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tulet työskentelemään monitieteellisissä tiimeissä ja voit aina luottaa omistautuneiden kollegoiden tukeen. Tarjoamme houkuttelevat työehdot ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja antaa B2B Head of Indoor Sales Anders Forsell, puh. +46 722 315 834. Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä seniorikonsultti Krista Pulkkiseen, puh. 050 505 7715, [email protected].

Jätäthän englanninkielisen hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaihin 1.10.2022 mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuajalle ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme innolla hakemustasi!

Uskomme vahvasti, että monimuotoisuus tukee kannattavan ja houkuttelevan yhtiön rakentamista, ja Vattenfall haluaa toimia hyvänä esimerkkinä monimuotoisuudesta. Työskentelemme aktiivisesti henkilöstön tasavertaisten mahdollisuuksien ja oikeuksien takaamiseksi sukupuoleen, kansallisuuteen, ikään, uskontoon tai uskomuksiin, vammaan tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta.

Vattenfallin ja sen työntekijöiden turvallisuus on olennaista. Tästä syystä ennen työsuhteen aloittamista suoritetaan ennakkoseulonta, joka perustuu tehtävään, jota tulet Vattenfallissa hoitamaan. Seulonnan suorittaa kolmas osapuoli, Validata.

Hae paikkaa viimeistään 01.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 050 505 7715

Vattenfall Oy

Vattenfall on yksi Euroopan suurimmista energiayhtiöistä, joka on tuottanut ja toimittanut sähköä teollisuuteen ja koteihin sekä modernisoinut elämäntapaamme innovoinnin ja yhteistyön kautta jo yli 100 vuotta. Me haluamme mahdollistaa fossiilivapaan elämän yhden sukupolven aikana. Tämän vuoksi edistämme siirtymistä kestävämpään energiajärjestelmään lisäämällä uusiutuvan tuotannon kasvua ja tarjoamalla ilmastoälykkäitä energiaratkaisuja asiakkaillemme.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sales Representative Vattenfallille

Vattenfall Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Visual Components
Helsinki Metropolitan Area
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti