Skip to main content

Saneeraustimpuri Jyväskylään

Haemme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle ammattitaitoista SISUSTUSTIMPURIA.

Töitä on tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissakin ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työn kesto vaihtelee projektien keston mukaan kuukausista vuosiin. Työmaat sijaitsevat Jyväskylän lähialueilla, joten oma auto on suuri etu haussa.

Hakijalta odotamme muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme, että sinulta onnistuu itsenäinen työskentely, ja että sinulla on työtä kohtaan reipas ja ammattimainen ote.

Hae paikkaa sivujemme sihti.fi kautta tai soita suoraan Jyväskylän Sihdille, lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Korhonen, 050 444 4426
Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapio Korhonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Saneeraustimpuri Jyväskylään

Sihti
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Äänekoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti