Skip to main content

Särmääjä, Pelaser Oy

Etsimme särmääjää asiakasyrityksellemme Pelaser Oy:lle Kuorttiin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Täytäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Särmääjänä työnkuvaasi kuuluu metalliosien särmäys ja muu jatkojalostus. Käytössä on Trumpf ja Amada puristimet.

Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus metallialan työtehtäviä kohtaan. Omaat innostuneen, oma-aloitteisen ja vastuuntuntoisen työotteen, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä oppimishaluisen asenteen tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Katsomme eduksesi metallialan koulutuksen ja kokemuksen. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat omalla työpanoksellasi olla luomassa laadukkaita tuotteita asiakkaiden tarpeisiin.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen päivätyön kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, kattavan perehdytyksen työhösi sekä laadukkaat ja siistit työtilat ja ajanmukaiset työvälineet. Pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja saat oivan mahdollisuuden edelleen kehittää omaa osaamistasi. Palkka sovitaan osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae nopeasti! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijanen, puh. +358 50 401 5587 / [email protected].


Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 10 miljoonaa euroa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Särmääjä, Pelaser Oy

19430 Pertunmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti