Skip to main content

Security oriented SRE specialist

Haemme vahvistusta IT & Digital Services -tiimiimme Ouluun. Tässä tehtävässä työskentelet R&D kehittäjien kanssa tarjoten teknistä tukea ja ratkaisuja. Vastuullasi on varmistaa, että käytetyt IT-järjestelmät ja työkalut ovat tehokkaita, turvallisia ja luotettavia. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi järjestelmien ylläpito, integraatiot eri työkalujen välillä, tietoturvan varmistaminen sekä uusien teknologioiden arviointi ja käyttöönotto.

Toteutat infrastruktuurin automatisointia ja yhdistät ohjelmistokehityksen ja IT-infrastruktuurin hallinnan parhaita käytäntöjä varmistaaksesi nopeat ja luotettavat julkaisuprosessit. Toimit tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa varmistaen palveluiden jatkuvan käytettävyyden, turvallisuuden ja laadun.

Keskeiset tehtävät:

 • Automatisoida toistuvia tehtäviä ja parantaa operatiivisia prosesseja.
 • Kehittää ja ylläpitää infrastruktuuria ja sen valvonta- ja hälytinjärjestelmiä.
 • Selvittää ja ratkaista järjestelmissä ilmeneviä ongelmia.
 • Osallistua kapasiteetin suunnitteluun ja hallintaan.
 • Toteuttaa ja ylläpitää palveluiden vikasietoisuutta, jatkuvuutta sekä turvallisuutta sisältäen myös eri järjestelmien lisenssien hallinnan työkalujen jatkuvuuden varmistamiseksi.
 • Tehdä tarvittavaa dokumentaatiota ylläpidon helpottamiseksi sekä tiedonkulun varmistamiseksi
 • Yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävä edellyttää:

 • Vähintään 5 vuoden kokemusta SRE- tai DevOps-tehtävistä 
 • Vähintään 3 vuoden kokemus Infrastructure as a Code toteutuksista ja tarvittavista ohjelmointitaidoista ja -kielistä (erityisesti Python)
 • Ymmärrystä tietoturvan merkityksestä osana R&D ratkaisuketjua ja eri tietoturvastandardien tuntemus (esim. ISO 27001 ja NIS2)
 • Usean vuoden kokemus on-premises ympäristöistä ja pilvipalveluista, erityisesti Microsoft Azure, M365
 • Järjestelmällistä ja systemaattista työotetta
 • Kykyä työskennellä paineen alla ja ratkaista ongelmia nopeasti
 • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja (suomeksi ja englanniksi)
 • Kokemusta työhön liittyvistä teknologioista ja työkaluista (esim.: GitLab CI/CD, Ansible, Puppet, Terraform, Docker, Github, Grafana, Prometheus, MySQL, Python, Windows + Linux backend, DevOps- "filosofia")

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä todennäköisesti maailman parhaassa IT & Digi tiimissä, mutta myös ainakin hyvät työsuhde-edut, joustavan työajan ja mahdollisuuden hybridityöhön. Muutamia tulevista työkavereistasi löydät tältä videolta: 

 

Lue lisää meistä työnantajana ja työnantajalupauksistamme täältä: https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Lähetä hakemuksesi jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Bittium on erikoistunut luotettavien ja turvallisten viestintä- ja liitettävyysratkaisujen kehittämiseen käyttäen uusimpia teknologioita ja yli 35 vuoden aikana kertynyttä syvällistä radioteknologian osaamistaan. Asiakkailleen Bittium tarjoaa innovatiivisia tuotteita ja palveluita, tuotealustoihinsa perustuvia ratkaisuja ja tuotekehityspalveluita sekä korkealaatuisia tietoturvaratkaisuja mobiililaitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Bittium tarjoaa asiakkailleen myös terveydenhuollon teknologian tuotteita ja palveluita biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurologian osa-alueilla.

Hakuaika alkaa: 10.07.2024 14:00Hakuaika päättyy: 12.08.2024 23:59

Bittium vaikuttavuus

Bittium synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Bittium synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Bittium

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Bittium Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Security oriented SRE specialist

Oulu
Hybridityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti