Skip to main content

Sellun tuotannon oppisopimus

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme tulevaisuuden sellun tuotannon ammattilaisia UPM Kaukaan sellutehtaalle Lappeenrantaan noin kaksi vuotta kestävään oppisopimusohjelmaan. Tammikuussa 2024 alkavaan oppisopimusohjelmaan valituille tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.   

 

Lue lisää UPM:n oppisopimuksesta: www.upm.fi/oppisopimus 

 

 

Terveiset tulevalta työkaveriltasi 

 

”Koulutus ja työ ovat erittäin monipuolisia. Yhtiö tarjoaa hyviä kehitysmahdollisuuksia. Miro, Kaukaan sellutehtaan työntekijä 

 

 

Mitä teet 

 

Oppisopimusohjelmassa työskentelet monipuolisissa tuotantotehtävissä sellun valmistusprosessin eri vaiheissa. Sellun valmistuksen työtehtäviä ovat esimerkiksi puuraaka-aineen käsittely, massan kemiallinen valmistus ja kuivaus, energian tuotanto, sellupaalien pakkaus ja varastointi sekä kunnossapidon tehtävät. Työssä vaihtelevat kenttäkierrokset, laitteiden tarkastukset, valvomotyöskentely ja tieto- ja  

tuotannonohjausjärjestelmien käyttö. Työtehtävät määritellään osaamisen, kokemuksen ja oman kiinnostuksesi mukaisesti ja ne täsmentyvät oppisopimusohjelman alkaessa. Tehtävissäsi varmistat omalta osaltasi, että täytämme lupauksemme lopputuotteen korkeasta laadusta ja oikea-aikaisista toimituksista asiakkaillemme. 

 

Oppisopimusohjelmamme koostuu työssäoppimisesta ja lähiopetusjaksoista, joiden aikana suoritat prosessiteollisuuden ammattitutkinnon. Oppisopimusohjelman aikana on tarkoitus saavuttaa moniosaaminen prosessitehtäviin sellutehtaalla. Oppisopimusohjelman ajalta maksetaan palkkaa ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. 

 

 

Työajat 

 

Työ on vuorotyötä kahdeksan tunnin työvuoroissa, jossa vuorovaihdot ovat klo 6, 14 ja 22. Vuorokierrossa on kaksi aamuvuoroa, kaksi iltavuoroa ja kaksi yövuoroa ja neljä vapaapäivää. 

 

 

Kuka olet 

 • Sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai AMK-tutkinto tekniseltä tai muulta soveltuvalta alalta. Aiempi työkokemus prosessiteollisuudessa katsotaan eduksi 

 • Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, motivoitunut ja kiinnostunut oman työsi kehittämisestä 

 • Sinulla on vahva halu oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi 

 • Teet töitä positiivisella asenteella etkä pelkää haasteita 

 • Käytät sujuvasti tietojärjestelmiä ja olet motivoitunut kehittymään monipuolisiin tuotannon tehtäviin 

 • Olet valmis vuorotyöhön 

 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi, eduksi katsomme englannin kielen taidon  

 

 

Palkka 

  

Työtehtävän palkkaus määräytyy työtehtävän vaativuuden, henkilökohtaisen osaamisen sekä työsuorituksen mukaan. Oppisopimusharjoittelijan palkkaus perustuu paikalliseen palkkausjärjestelmäsopimukseen ja kehittyy osaamisen mukaan. Kokeneella tuotannon työntekijällä, jolla on hyvä ammattitaito ja osaaminen, säännöllisen työajan vuosiansiot UPM:n paperi- ja sellutehtailla ovat keskeytymättömässä vuorotyössä noin 55 000 – 60 000 €. Tämän lisäksi henkilöstö on UPM:n kannustepalkkiojärjestelmän piirissä. 

   

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

 • Turvallisuus ja hyvinvointi – Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Välitämme jokaisesta työntekijästä ja heidän hyvinvoinnistaan. Asetamme etusijalle kaikkien työntekijöidemme turvallisuuden niin, että jokainen pääsee töistä kotiin turvallisesti. 

 • Merkityksellinen työ – Teemme työmme ammattitaitoisesti ja ylpeydellä, tuottaen korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Yhteisömme perustuu vahvaan tiimihenkeen ja sitoutumiseen. 

 • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppia ja kasvaa urasi aikana. 

 • Huolenpito ihmisistä ja ympäristöstä – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneita kunnianhimoisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja jatkamme riman nostamista korkeammalle. Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!    

  

  

Lisätietoa 

 

Lisätietoja oppisopimusohjelmasta antavat arkisin:  

 

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.10.2023. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. 

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600. 

 

UPM on tupakoimaton työpaikka. 

 

 

UPM on yksi maailman johtavista havu-, koivu- ja eukalyptussellun tuottajista. Toimitamme asiakkaillemme maailmanlaajuisesti sellua eri loppukäyttöihin, kuten pehmo-, erikois- ja pakkauspaperit, graafiset paperit sekä kartonki. Myynnin ja teknisen asiakaspalvelun verkostomme toimii lähellä asiakkaita Aasiassa ja Euroopassa. Tuotantomme koostuu viidestä tehtaasta, joista kolme on Suomessa ja kaksi Uruguayssa, sekä eukalyptusviljelmistä Uruguayssa. Selluliiketoiminnassa työskentelee noin 2 000 henkilöä. Vuosituotantokapasiteettimme on 5,8 miljoonaa tonnia sellua. Selluliiketoiminta on osa UPM Fibres -liiketoiminta-aluetta, jonka muodostavat integroitu sellun, energian ja sahatavaran tuotanto sekä puuraaka-aineen hankinta. www.upmpulp.fi  

 

 

#LI-DNI 

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sellun tuotannon oppisopimus

UPM
Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti