Skip to main content

(Senior) Application Specialist, Process Automation Systems

Nautitko ongelmien ratkaisusta ja itsenäisestä työskentelystä automaatiotekniikan sovellusten parissa?

Tiesitkö, että Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle?

Etsimme Valmet-tiimimme vahvistukseksi nyt ammattitaitoista sovellusasiantuntijaa (Application Specialist) työskentelemään paperi- ja selluteollisuuden asiakkaillamme Keski-Suomen alueella. Tehtävän vastuualueet voidaan mukauttaa ammatillisen kokemuksesi ja taitojesi mukaan, joten olit sitten kokeneempi konkari tai hiljattain valmistunut, tässä tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen asiantuntijana.

Roolisi sovellusasiantuntijana on itsenäistä ja mielenkiintoista asiantuntijatyötä, jossa otat vastuun omalta osaltasi asiakaskokonaisuuksista. Päivittäisessä työssäsi toimit Valmet DNA-järjestelmän parissa (lisätietoa: https://www.valmet.com/automation/distributed-control-system/) toteuttaen yksittäisiä asiantuntijakäyntejä, sekä suunnittelet ja toteutat elinkaarta ylläpitäviä päivitysprojekteja. Osallistut asiakkaan tuotantoprosessin optimointiin prosessi- ja säätöteknistä tietämystäsi käyttäen. Olet avainasemassa ongelmanratkaisussa asiakkaidemme haasteissa, joten säätötekniikan tai selluprosessin tuntemus on tehtävässä menestymisen kannalta olennaista.

Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tuet myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa oman tuotantonsa sujuvuuden. Ammattitaitosi sekä hyvien yhteistyösuhteiden kautta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi organisointiin hyvinkin itsenäisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Keski-Suomen alueen tiimissämme toimii noin 20 henkilöä, ja lisäksi vahvaa paikallisosaamista löytyy ympäri Suomen ja kansainvälisesti. Odotamme innolla panostasi toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen. Me koulutamme ja perehdytämme sinut monipuolisesti juuri omaan tehtävääsi sekä Valmetin toimintatapoihin ja saat työhösi asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla vahvaksi ammattilaiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva tekninen koulutus sekä säätötekniikan tai selluprosessin tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiselle. Katsomme Valmet DNA-järjestelmän ja sovellusten tuntemuksen ehdottomasti eduksi, mutta tehtävään suunnitellulla laaja-alaisella perehdytyksellä pääset vauhtiin nopeasti, jos sinulta löytyy soveltuva ammatillinen tausta sekä intoa ja motivaatiota oppia uutta.

Sinulla on halu palvella asiakkaitamme ja itsenäinen, käytännönläheinen työtyyli. Pystyt suunnittelemaan ja priorisoimaan omaa työtäsi ja sinulla on systemaattinen työskentelytapa.

Me Valmetissa muutamme kokonaisia teollisuuden aloja ainutlaatuisella yhdistelmällä teknologiaa, automaatiota ja palvelua. Siispä arvostamme erityisesti kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Kykenet kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tehtävä vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Mitä tarjoamme sinulle?
 

Me Valmetissa olemme ylpeitä historiastamme ja siitä, mitä me teemme uusien, kestävien ratkaisujen luomiseksi joka päivä. Työlläsi on merkittävä vaikutus asiakkaidemme prosessien kehittämisessä uudelle tasolle. Olet osa laajaa asiantuntijaverkostoamme, joka arvostaa työpanostasi ja on valmis auttamaan sinua ammatillisessa kehittymisessä. Tässä roolissa et pääse kyllästymään, sillä saat loputtomasti mahdollisuuksia laittaa itsesi likoon ja laajentaa asiantuntemustasi.

Pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja hyvinvointiin. Merkittävän työn ja loistavien kollegojen lisäksi tarjoamme hyvän korvauksen ja luontaisetuja, kuten kattavan terveydenhuollon, lounasedun, henkilöstörahaston sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Työtä on mahdollista tehdä joustavasti hybridimallilla; sitä tehdään asiakkaillamme, toimistollamme ja osan työstä pystyt hoitamaan myös täysin etänä, esimerkiksi kotikonttorista käsin.

Asemapaikkasi on Jyväskylä.

Lisätietoja
 

Odotamme innolla kuulevamme sinusta, vaikka viettäisitkin kesälomaa laiturin nokassa! Ota rohkeasti yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai lähetä oheisen linkin kautta hakemuksesi. Luemme hakemuksia jo kesän aikana. Hakuaika päättyy 15.8.2022, jonka jälkeen kutsumme sopivimmat henkilöt haastatteluun.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Kimmo Pitkänen, Service Manager, Automation Systems Business Line, puh. +358 50 3171603 tai [email protected].

Lisätietoja Valmetista työnantajana: www.valmet.com/careers
 

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

#engineeringjobs #itjobs #jyväskylä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

(Senior) Application Specialist, Process Automation Systems

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti