Skip to main content

Senior Data Scientist, Domain Lead K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 16.03.2023
Hakuaika päättyy: 10.04.2023

Haluatko hyödyntää datatieteitä ja ohjelmistokehitystä rakentaaksesi uusia palveluita K-ryhmän päivittäistavaraliiketoimintaan? Haluatko tehdä töitä upeassa tiimissä? Liity K AI -tiimiin muuttaaksesi päivittäistavarakaupan tulevaisuutta!

K AI on seitsemän hengen data science -tiimi, joka rakentaa dataa hyödyntäviä palveluita koko K-ryhmän tarpeisiin. Viime vuosina olemme toteuttaneet muun muassa mallin ruokakauppojemme valikoimien optimointiin, dynaamisen hinnoittelumallin käytettyjen autojen liiketoimintaan, sekä personoidun tuotehaun K-ruoka.fi-verkkokauppaan. Toteutuksemme ovat siis laajassa tuotantokäytössä, ja tähtäämme aina laadukkaaseen koodiin, jonka tuotantoon vienti ja ylläpito on vaivatonta. Mahdollistaaksemme nämä, tiimimme noudattaa hyviä ohjelmistokehityksen käytäntöjä, kuten versionhallintaa, jatkuvaa integraatiota ja yksikkö- ja integraatiotestausta. Palvelumme pyörivät AWS-ympäristössä, jonka kehityksestä ja ylläpidosta tiimimme vastaa itse. Pääasiallinen ohjelmointikieli tiimissämme on Python.

Meillä on jo hauska ja osaava tiimi rakentamassa AI-ratkaisuja. Tulevina vuosina tulemme lisäämään AI-kehitystä erityisesti päivittäistavarakaupan valikoimahallinnan ja kaupoille tehtävän työkalukehityksen parissa. Tulemme esimerkiksi kehittämään tuotesuositusmalleja K-ruokakauppojen valikoimiin ja markkinoinnin tueksi. Etsimme nyt uutta tiimikaveria, jolla on kokemusta ja halua kantaa vastuuta käytännön kehitystyön lisäksi myös toiminnan suunnittelusta näillä osa-alueilla. Vastaat normaalin kehitystyön lisäksi tiimin toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista näissä kehitysprojekteissa yhdessä team leadin kanssa. Kokemus suosittelu- ja ennustemallien kehittämisestä auttaa sinua menestymään roolissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tykkäämme tehdä töitä yhdessä, joten uudenkarhealta pääkonttoriltamme K Kampukselta Kalasatamasta löytyykin aina tiimikavereita, joiden kanssa voi työskennellä paikan päällä. Suhtaudumme tiimissämme myönteisesti myös etätöihin, ja kaikki tiimin omat tapahtumat järjestetään etämahdollisuudella. Osa työtehtävistä edellyttää kuitenkin läsnäoloa, joten pystythän tarvittaessa työskentelemään myös K Kampuksella.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si oheisen linkin kautta 10.4.2023 mennessä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, tiimin esihenkilö Niilo Latva-Pukkila vastaa mielellään kysymyksiisi joko sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse (046 8102109). Arvostamme tiimissämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Ajoitathan soittosi arkipäiville klo 9–16 välille.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti