Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Developer, Automotive Systems, Alma Media

Tiesitkö, että Almalla on kansainvälinen noin 350 devaajan yhteisö, joka tukee ja kehittää toinen toisiaan? Nyt sinulla on myös mahdollisuus päästä osaksi tätä yhteisöä, sillä haemme joukkoomme Senior devaajia rakentamaan uutta ajoneuvokaupan myynninohjausjärjestelmää. 

Alman Ajo yksikkö rakentaa uutta ajoneuvokaupan myynninohjausjärjestelmää ja kehittää suosittuja moottorimarkkinapaikkoja kuten Nettiauto.comAutotalli.comNettimoto.com ja Nettivene.com. Jotta rakentaminen sujuisi vieläkin paremmin, kaipaamme tiimiin senior –tason osaajia, joilla on halua kehittää ja nostaa tekemisen tasoa, mentoroida junioreita ja yhdessä luoda jotain täysin uutta. 

Eli siis mitä me Alma Ajo yksikössä tehdään käytännössä? Tavoitteenamme on luoda myynninohjausjärjestelmä SaaS-palveluna, joka vastaa nykyaikaisen digitaalisen autoliikkeen ammattilaisen tarpeita: laiteriippumaton, intuitiivinen käyttää, helppo ottaa käyttöön ja ylivoimainen käyttökokemus nykyisiin markkinoihin verrattuna. 

Mitä osaamista kaipaamme? Emme tällä kertaa etsi tiimiimme junioreita, vaan osaajia, joilla on jo kokemusta. Almalla on toimintaa useassa eri maassa, joten suomen kielen lisäksi edellytämme myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Et tyydy vähään ja sinulle on ylpeyden aihe tuottaa laadukasta koodia jatkuvasti tutkimalla ja ottamalla asioista aktiivisesti itse selvää. Haluat tulla koko ajan paremmaksi siinä mitä teet ja haluat myös auttaa muita kasvamaan ja kehittymään. Ymmärrät, että vain yhdessä tekemällä ja eri osaamisalueita hyödyntämällä pääsemme toivottuun lopputulokseen. Responsiivia käyttöliittymiä rakennamme ReactJS / TypeScriptilla hyödyntäen Liikkumisen design systeemiä. Taustajärjestelmiä rakennamme NodeJS / TypeScript / AWS Lambda -kombolla. Käytämme ensisijaisena natiivi julkipilvipalvelualustana AWS:ää (CDK, Lambdas, API Gateaway, DynamoDB, RDS, S3, SQS), jota olemme käyttäneet jo vuodesta 2012 lähtien. Odotamme, että sinulta löytyy työkalupakista osaamista käyttämistämme teknologioista useamman vuoden ajalta. Lisäksi sinulla löytyy kykyä REST API-rajapintojen suunnitteluun ja toteutukseen hyödyntäen OpenAPI-spesifikaatiota tai vastaavaa. Kokemus integraatioista sekä tietokannoista (Postgres ja DynamoDB) sekä kokemus design systeemeistä huomioidaan eduksesi.

Miksi valita Alma? Almassa kannustamme kaikkia olemaan rohkeita: kokeile, epäonnistu ja yritä uudelleen.Tarjoamme Alma Consumerin Liikkumisen yksikössä monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille. Devaajayhteisö tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen Almassa. Olemme ohjelmistotuotetalo – meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen, vaan meille on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Meiltä saat käyttöösi huipputyövälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan. Pääset työskentelemään Alma-talolla avarissa liiketiloissa Helsingin ytimessä tai Tampereella Liikekeskus Siperian tiloissamme. Voit tehdä joustavasti töitä myös osittain etänä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oppia uutta niin töitä tekemällä kuin koulutuksissa ja konferensseissa.Tarjoamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kattavan perehdytyksen, mukavan tiimin, laajat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Meillä on rento meininki, modernit työkalut sekä osaavat ja asiantuntevat kollegat.

Alma Consumer on ketterä ja kehittyvä digitaalisiin kuluttajapalveluihin keskittynyt yritys ja osa Alma Media konsernia. Useat valtakunnallisesti vahvat brändimme kuten Nettiauto.comAutotalli.comEtuovi.com ja Vuokraovi.com, Iltalehti tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä dynaamisten verkkopalveluiden parissa. Meillä pääset oppimaan alan parhailta ja rakentamaan palveluita, joita miljoonat suomalaiset käyttävät päivittäin. Työsi tulos ei siis jää huomaamatta, päinvastoin.  

Alman devaajiin, käytettyihin teknologioihin voit tutustua tarkemmin täällä: Alma Developer & Designer (almamedia.dev)

Onnistuimmeko herättämän kiinnostuksesi? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 3.12.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa CPO Rami Aaltonen (puh. +358 50 4380 823) 30.11. klo 16.00-17.00 välisenä aikana.

Alma on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö, jossa työskentelee 1600 ammattilaista, 11 Euroopan maassa. Tarkoituksemme on kiihdyttää yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua. Olemme läsnä miljoonien ihmisten arjessa, elämää rikastamassa ja helpottamassaTuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Jobly.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Developer, Automotive Systems, Alma Media

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti