Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior Full-stack Developer K-Ruoka.fi tiimiin

Hakuaika alkaa: 17.04.2023
Hakuaika päättyy: 31.08.2023

Vahvistamme K-ryhmän ohjelmistokehitystiimejä palkkaamalla sisäisiä ohjelmistokehittäjiä useisiin Keskon ketteriin softakehitystiimeihin.

Me K:ssa uskomme monimuotoisten ja motivoituneiden tiimien voimaan, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme kannustavan ja osallistavan työympäristön. Työskentelemme hybridityömallissa, jossa yhdistämme toimistopäivät ja etätyön niin rooliin kuin tiimiin parhaiten sopivalla tavalla.

Tule mukaan kehittämään osaamistasi!

Tule Senior Full-stack Developeriksi K-Ruoka kehitystiimiin!

K-Ruoka.fi kehitystiimi kehittää etulinjassa suomalaista ruoan verkkokauppaa asiakaskokemus edellä, asiakastarpeisiin perustuen. K-Ruoka.fi ekosysteemi-tiimi on tiimien tiimi, joka koostuu laaja-alaisista ja kokeneista ohjelmistokehityksen ammattilaisista. Tämä DEVOPS tiimi vastaa kokonaisuuden laadusta, sekä kehittää ja ylläpitää palveluitaan pilviympäristöissä.

Full-stack kehittäjänä luot uusia liiketoimintakyvykkyyksiä yhdessä liiketoiminnan ja designerien kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Ratkot liiketoimintalogiikkaan, datavirtoihin ja tekniseen ratkaisuun liittyviä haasteita kehittämällä palvelun API rajapintoja ja taustapalveluita. Tunnet ylpeyttä ohjelmiston korkeasta laadusta, joten ylläpidät kattavaa testiautomaatiota sekä setuppaat tarvittaessa infraa.

Odotamme lisäksi, että sisäisenä kehittäjänä olet kiinnostunut luomaan Keskon kehittäjäkokemusta ja tuomaan keskusteluun omat ajatuksesi palvelun teknisestä roadmapista tulevaisuudessa.

Pääasialliset teknologiamme ovat: React, NodeJS, Typescript, AWS

Miksi meille?

Tule tekemään työtä, jossa voit vaikuttaa suomalaisten arkeen palveluita kehittämällä. Tarjoamme hienon tilaisuuden luoda ja ottaa omistajuutta teknisestä visiosta ja pääset olemaan mukana vauhdikkaasti liikkuvan liiketoiminta-alueen kehityksessä. Lisäksi:

  • Pääset työskentelemään liiketoimintakriittisen ratkaisun parissa, jossa työsi vaikuttaa suoraan asiakkaidemme päivittäiseen ostokokemukseen ja K-Ruoka.fi:n menestykseen.
  • Mielenkiintoinen nopeasti kehittyvä liiketoiminta-alue ruoan verkkokaupan parissa.
  • Kokenut, hyvin kommunikoiva tiimi ja monikerroksinen tekninen ratkaisu tarjoavat oppimis- ja vuorovaikutusmahdollisuuksia kokeneillekin kehittäjille.
  • K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Kolme päätoimialuettamme ovat päivittäistavarakauppa, rakentaminen & talotekniikka sekä autokauppa, joista jokaisessa omat softakehitystiimit rakentavat toimivampia ja aina parempaan asiakaskokemukseen tähtääviä digitaalisia palveluita ja ohjelmistotuotteita. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, erilaisten tuotteiden parissa ja asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä etuja tarjoamme

  • Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalastamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.
  • Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
  • Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa (Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Etsimme Senior Full-stack devaajan rooliin kokenutta osaajaa, jolla on

  • monipuolinen, vähintään viiden vuoden kokemus ammattimaisesta softakehittämisestä.
  • vähintään viiden vuoden kokemus Reactin, Typescriptin ja NodeJS:n käytöstä, sekä softakehityksestä AWS:ään tai muulle pilvialustalle
  • kokemus monimutkaisen palveluekosysteemin kehittämisestä ja ylläpidosta

Senior Full-stack devaajan roolissa pääset loistamaan parhaiten, mikäli

  • sinulla on käytännön kokemusta asiakaskokemuksen tai konversion optimoinnista tai verkkokaupan prosesseista
  • olet kehittänyt monenlaisia webbipalveluita ja digitaalisia sovelluksia
  • omaat soveltuvan koulutuksen - esim. korkeakoulututkinnon, jonka pääaineena on informaatioteknologia, ohjelmistokehitys tai web ohjelmointi.

  • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olipa haaveesi toimia Lead developer tai Digital engineer -roolissa - Jos sinulta löytyy intohimoa jatkuvaan oppimiseen, haluat pysyä teknologisen kehityksen etulinjassa ja sinulla on timanttiset tiimityötaidot, viihdyt varmasti Full Stack developerina meidän tiimissä!

Kiinnostuitko?

Kesäkuun ja Elokuun aikana lisätietoja tiimissä työskentelystä antaa kehitystiimin Team Lead Talvikki Majanen, puh +358 50 3150226, sekä tuleva esimiehesi IT Head Sanna Toivanen +358 50 3890212. Talvikin tavoitat parhaiten maanantaista torstaihin klo 15-16 ja Sannan maanantaista torstaihin klo 16-17 (tai voit laittaa myös viestiä!).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti. Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkua. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme positiot heti kun löydämme sopivat ehdokkaat. Heinäkuussa saapuneet hakemukset käsitellään Elokuun alkupuolella.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Full-stack Developer K-Ruoka.fi tiimiin

Helsinki
Helsinki
Turku
Tampere
Jyväskylä
Oulu
Kuopio
Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti