Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Senior HR Specialist

Sykkiikö sydämesi työsuhdeasioille ja HR-palvelukeskuksen toiminnan kehittämiselle? Oletko oma-aloitteinen ja aktiivinen uusien kehitysideoiden läpiviennissä? Pidätkö asiakastyöskentelystä ja työskenteletkö sujuvasti järjestelmien kanssa? Jos vastasit kyllä, voit olla uusi kollegamme. Haemme nyt uutta ammattilaista Senior HR Specialistin tehtävään. Rooliin kuuluu muun muassa HR-prosessien ja HR-palvelukeskuksen toiminnan kehittäminen yhteistyössä tiimin esihenkilön kanssa. Toimipisteesi sijaitsee Turussa tai Helsingissä.

Posti työllistää yli 20.000 ammattilaista ja useita satoja esihenkilöitä, jotka kaikki työskentelevät päivittäin asiakkaidemme parhaaksi. Tuemme esihenkilöitämme arjessa laaja-alaisesti, sillä uskomme, että hyvä ja laadukas esihenkilötyö edistää hyvää työntekijäkokemusta. Haemme nyt positiivista ja kokemusta omaavaa HR-osaajaa liittymään AskHR-tiimiimme, jossa työskentelee tällä hetkellä 9 asiantuntijaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta HR-palvelukeskuksessa työskentelystä ja prosessien kehittämisestä.

 

Pääasialliset työtehtävät

  • HR-palvelukeskuksen toimintamallien ja HR-prosessien kehittäminen
  • Loppukäyttäjätuen jatkuva kehitys
  • Teet laaja-alaisesti ja monipuolisesti erilaisia työajanhallinnan- ja henkilöstöjärjestelmien tukitehtäviä
  • Toimit esihenkilöiden päivittäisenä tukena liittyen HR-järjestelmiin ja -prosesseihin
  • Osallistut esihenkilöille ja henkilöstölle suunnattujen ohjeistusten laatimiseen ja ylläpitoon sekä kouluttamiseen

Tunnistatko itsesi tästä? 

  • Kokemusta työsuhteen elinkaaren prosessien, työlainsäädännön, työehtosopimusten ja/tai palkanlaskennan prosesseista ja niiden kuvaamisesta ja kehittämisestä
  • Kokemusta HR-palvelukeskustoiminnan kehittämisestä sekä kokemusta HR- ja työajanhallintajärjestelmistä. Workday- ja/tai Time-osaaminen on plussaa
  • Etsit oma-aloitteisesti ja innokkaasti ratkaisuja kysymyksiin, joihin ei aina ole valmiita vastauksia, säilyttäen positiivisen asenteen haastavissakin tilanteissa
  • Hallitset Microsoft Office-työkalut, erityisesti Excelin
  • Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen kirjallisen ja suullisen taidon
  • Sinulla on opistotasoinen tai ammattikorkeakoulututkinto
  • Olet innokas oppimaan uusia asioita ja haluat jakaa osaamistasi oman tiimin ja yhteistyötahojen välillä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kanssamme osana ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta tiimiä, jossa muutos ja uusien tehokkaampien työtapojen etsiminen on arkipäivää. Lisäksi meillä on mahdollisuus työskennellä monipaikkatyömallissa. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja pääset ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat lisäksi E-passin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun.

Hakijan matka

  • Ensimmäinen tapaaminen: Tapaat tiimisi esihenkilön Suvi Aaltosen. Tavoitteena on, että tutustumme sinuun, millainen olet, millaista työkokemusta sinulla on ja mikä sinua motivoi. Tämä on myös tilaisuus tutustua tarkemmin työtehtävään ja Postiin.
  • Toinen tapaaminen: Tapaat esihenkilön ja esihenkilön esihenkilön Heini Toivosen. Tavoitteena on jatkaa tutustumista puolin ja toisin ja keskustella työtehtävässä menestymisen edellytyksistä ja haasteista ja kehittymismahdollisuuksista, joita sinulle tarjoamme.
  • Kolmas tapaaminen: Tapaat tiimimme jäseniä, jotta voimme oppia lisää toisistamme.

     

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 31.1.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Lähetäthän hakemuksesi madollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, lisätietoja paikasta antaa Suvi Aaltonen puhelimitse torstaina 12.1.2023 klo 12-13 ja keskiviikkona 18.1.2023 klo 12-13, 050 455 2931.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti