Skip to main content

Senior / Lead Atlassian Solution Specialist, public business unit

Hyppää mukaan osaksi HiQ:n julkisenalan liiketoiminnan kasvutarinaa ja tule kanssamme toteuttamaan julkishallinnon merkittävimpien toimijoiden erilaisia digitalisaatiohankkeita.

Teemme töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asiakkaiden kanssa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Valtori, Puolustusvoimat ja Helsingin kaupunki näin muutamia mainitaksemme. Kehitämme kriittisiä, yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä ja palveluita, joiden parissa työn merkityksellisyys saa kokonaan uuden ulottuvuuden.

Olemme luomassa uutta Atlassian-osaajien tiimiä vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin ja etsimme tiimimme ensimmäisiä jäseniä. Pääset siis mukaan starttaamaan liiketoimintaa ja tuomaan oman kokemuksesi ja näkemyksesi täysillä mukaan! Saat tukea HiQ:n sisaryhtiöltä Scandiolta, josta löytyy maailmanluokan Atlassian osaamista. Asiakkaamme käyttävät Atlassian-tuotteita pääosin tuotekehitykseen ja -testaukseen, tukipyyntöjen käsittelyyn, projektin-, tehtävien- ja laadunhallintaan. Etsimme sekä lead-tason tulevaa tiimin vetäjää että kokenutta senior-tason osaajaa.

Mitä odotamme sinulta:

  • Atlassian sertifikaatti ja runsaasti kokemusta Atlassian tuotteista, niiden käyttöönotosta ja räätälöinnistä (Jira, Jira Service Management, Confluence)
  • Näkemystä ja hyviä vuorovaikutustaitoja - pääset tekemään töitä suoraan asiakasrajapinnassa ja autat asiakkaitamme heidän toimintansa kehittämisessä Atlassian työkalujen avulla
  • Kokemusta ketteristä ohjelmistoprojekteista, joko projektihallinnan tai konfiguraatiohallinnan näkökulmasta ja tunnet Agile, SAFe ja ITILv4 metodit hyvin.
  • Kykyä ymmärtää liiketoiminnan prosesseja ja muokata ratkaisuja niihin sopiviksi. ESM ja ITSM ovat sinulle tuttuja.
  • Taitoa kartoittaa asiakkaan tarpeita ja laatia erilaisia ratkaisuehdotuksia
  • Kokemusta asiakas- ja projektihallinnasta sekä erinomaisia tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme myös eduksi kokemuksen erilaisista Atlassianin lisäosista sekä lead-roolissa työskentelystä. Kokoamme tiimiämme pääkaupunkiseudulle eli arvostamme, jos voit myös työskennellä täällä.

Hae nyt

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla roolista lisää? Positiosta voit kysyä lisää Roosa-Maria Ahoselta ([email protected]) tai hae paikkaa suoraan linkin kautta, se ei vie kauaa.

Huomioithan, että tehtävään valinnan edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä perusmuotoisen turvallisuusselvityksen hyväksyttävä läpäiseminen.

Hakemisen jälkeen pyrimme olemaan sinuun mahdollisimman nopeasti yhteydessä. Pääset ensin juttelemaan rekrytoijamme kanssa taustastasi ja sopivuudesta tehtävään. Toisessa vaiheessa keskustelet teknisemmän osaajamme kanssa, joka osaa kertoa paremmin työstä HiQ:lla ja asiakkaalla. Lopuksi haluamme ehkä vilkaista jotain aikaisempaa projektiasi tai tarkistaa referenssit. Sitten ollaankin jo siinä tärkeimmässä hetkessä ja sovitaan tulisitko meille töihin!

HiQ työpaikkana

Meiltä löydät päräyttävän yhdistelmän monipuolisia lahjakkuuksia: luovia kehittäjiä, innovatiivisia suunnittelijoita, disruptiivisia ajattelijoita ja datanatiiveja insinöörejä, jotka kaikki pelaavat sujuvasti samassa tiimissä. Syvällä teknologisella osaamisellamme ja monialaisella ymmärryksellämme autamme satoja asiakkaitamme kääntämään alati kiihtyvän digitaalisen muutoksen liiketoiminnan vahvuuksiksi.

HiQ:lla rakennetaan aidosti arvokkaita palveluita asiakkaalle. Meillä jokainen ottaa vastuuta tekemisestään ja pyrimme pitämään asiat yksinkertaisena hyvällä tavalla - emme harrasta turhaa byrokratiaa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä töissä ja se myös mahdollistaa luovan, iloisen ja joustavan ilmapiirin.

HiQ Finland vaikuttavuus

HiQ Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

HiQ Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for HiQ Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko HiQ Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior / Lead Atlassian Solution Specialist, public business unit

Helsinki
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti