Skip to main content

Senior Project Engineer

Kokeneempi automaatiosuunnittelija-

Haluatko mukaan kansainvälisiin automaatiotoimitusprojekteihin?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Etsimme nyt kokemusta hankkineita automaatiosuunnittelijoita vanhemman projekti-insinöörin tehtäviin

Tehtäviä on kiinnostuksesta ja kokemuksesta riippuen sekä globaalissa, että pohjoismaiden alueen automaatiotoimitusprojekteja toteuttavissa organisaatioissa. Näissä tehtävissä vastaat automaatioprojektien suurempien osakokonaisuuksien toteutuksesta asiakkaiden tuotantoprosesseihin projektin aloituksesta luovutukseen. Vastuullasi on projektien oman osa-alueesi tekninen toteutus ja kustannustehokkuus sekä toimitusten aikataulu. Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on sopiva tekninen koulutus, kuten insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto esimerkiksi automaatiotekniikan alalta. Aiempi kokemus DCS ja/tai PLC ohjelmoinnista on välttämätöntä. Projektit toteutamme Valmet DNA:lla. Aiempi kokemus Valmet DNA:sta katsotaan eduksi, mutta välttämätöntä se ei ole; koulutamme tämän tarvittaessa sinulle. Eduksi katsomme myös, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta paperi-, kartonki-, sellu, voimantuotanto tai prosessiteollisuudessa työskentelystä.

Sinulla on systemaattinen työskentelytapa ja joustava asenne eivätkä hands-on tehtävät ole sinulle vieraita. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jolloin hyvät verkostoitumistaidot tukevat työssä menestymistä. Toimintakenttä on globaali ja tärkeä osa työtä on toimiminen asiakkaan tehtailla, mikä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Työ edellyttää valmiutta matkustaa ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä asiakastyömailla pitempiäkin aikoja.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle urapolun, jossa tuemme sinua pitkäjänteisesti askel askeleelta kohti vaativampia tehtäviä. Tarkoituksena on kasvaa ja kehittyä kohti pääsuunnittelijan roolia. Pääset työssäsi näkemään oman työpanoksesi muuntumisen asiakasta palveleviksi ratkaisuiksi. Työ sisältää sopivassa suhteessa suunnittelua, testausta sekä käyttöönottoa asiakkaan työmailla.

Pääset työskentelemään alan uusimman teknologian parissa ja saat verkostoitua globaalisti alan huippuammattilaisten kanssa. Olet osa ammattitaitoista ja huumorilla höystettyä tiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan! Mukana matkallasi sinulla on ison, kannustavan ja asiantuntevan tiimin ammattitaito ja tuki.

Merkityksellisen työn ja hyvien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle kokonaiskorvauksen, johon sisältyy hyvä henkilöstöetupaketti. Paikallisia etujamme ovat mm. henkilöstörahasto sekä urheilu- ja kulttuurietuudet. Käytössämme on tällä hetkellä hybridityömalli, jonka avulla voit suunnitella työsi joustavasti.

Lisätietoja

Älä epäröi - jätä hakemus tai kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 10.10.2023. Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior Project Engineer

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti