Skip to main content

Senior R&D Engineer

Creo Center on kokonaisvaltainen tuotekehityskumppani organisaatioille, jotka haluavat onnistua uusilla innovaatioilla tai edistämällä nykyisten tuotteiden kehitystä. Tarjoamme korkeatasoista suunnittelua tuotekehityshankkeisiin ja suunnittelemme sekä muotoilemme tuotteet konseptista valmiisiin tuotteisiin asti. Asiakkaitamme ovat pääasiassa tuotekehityksen huippuorganisaatiot, johtavat valmistavan teollisuuden yritykset sekä innovatiivisia tuoteideoita kehittävät startupit. Eri alojen huippuosaajista koostuvaa jo yli 130 Creo Centeriläisen tiimiä yhdistää palo tuotekehitykseen sekä halu auttaa asiakkaitamme menestymään.

Toimintamme laajennettua loppuvuodesta 2023 Vaasaan, etsimme nyt tuotekehitystiimiimme vahvistukseksi kokenutta Senior R&D Engineeriä.

Senior R&D Engineerinä vastaat projektien mekaniikkasuunnittelusta yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa sekä teet taustastasi ja osaamispohjastasi riippuen koneiden ja laitteiden tai visuaalisten muoviosien ja elektroniikkaa sisältävien laitteiden suunnittelua, konseptointitehtäviä, haastavia mallinnustöitä sekä muotoiltujen tuotteiden tuotekehitystehtäviä ja viet vastuullasi olevia projekteja kokonaisvaltaisesti eteenpäin. Koska jokainen asiakkuutemme on erilainen, myös tuotekehitysprojektimme ovat vaihtelevia. Suunnittelemme niin yksittäisiä tuotteita, uusia tuotekokonaisuuksia kuin tuoteperheitäkin, ja työpöydälläsi voikin tyypillisesti olla esimerkiksi tuotantolaitteita, ajoneuvoja, energia-alan ratkaisuja tai teknologiatuotteita. Mentoroit kokemukseltaan nuorempia suunnittelijoita ja työhösi kuuluu myös tiivis yhteistyö omien asiantuntijoidemme, asiakkaidemme, toimittajiemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Millaista osaamista ja ominaisuuksia roolissa tarvitaan?

Onnistut tässä tehtävässä, jos laadukas suunnittelu on intohimosi ja sinulla on jo vahvaa osaamista sekä kokemusta muovituotteiden tai koneiden ja laitteiden mekaniikkasuunnittelusta. Mekaniikkasuunnittelijana osaat yhdistää tuotteen valmistettavuuden sekä käytettävyyden mekaanisiin ratkaisuihin ja osaat huomioida myös valmistuksen kustannustehokkuuden ja tasalaatuisuuden. Toivomme, että motivaatiotasi ohjaa tyytyväinen asiakas ja kannat vastuuta projektien onnistumisesta. Vaikka teknisen puolen hallitseminen on meille tärkeää, yhtä tärkeää on myös oma halusi kehittyä, ongelmanratkaisukykysi sekä luontainen uteliaisuutesi uutta kohtaan.

Toivomme sinulta erityisesti:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi kone-, muovi- tai materiaalitekniikan alalta (AMK, DI)
  • 3D CAD-ohjelmisto-osaamista (Käytössämme pääasiassa Creo, Solidworks & NX)
  • Vahvaa mekaniikkasuunnittelun osaamista ja kokemusta n. 5-10 vuotta
  • Aitoa innostusta tuotekehitystä kohtaan
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Matkustusvalmiutta

Miksi Creo Center?

Creo Centerillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi laaja-alaisesti kasvavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijaorganisaatiossa, haastavien tuotekehitysprojektien parissa. Pääset osaksi innovatiivista ja asiantuntevaa työyhteisöä, jossa työhön suhtaudutaan kunnianhimoisesti, mutta kuitenkin rennolla otteella. Ymmärrämme, että henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara ja haluammekin, että työntekijämme voivat hyvin sekä töissä että työn ulkopuolella. Joustavilla etätyö- ja työaikaratkaisulla pyrimmekin helpottamaan henkilöstömme työn ja vapaa-ajan yhdistämistä ja työsuhde-etuina tarjoamme lounasedun, puhelinedun, työmatkaedun tai työsuhdepyörän sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme myös henkilöstömme osaamisen kehitykseen ja tuemmekin työssä onnistumistasi ajantasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla sekä koulutuksilla.

Olisitko sinä uusi Senior R&D Engineerimme?

Jätäthän meille hakemuksesi hakulinkkiä klikkaamalla mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 18.03.2024 ja olemme sinuun yhteydessä. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Design Managerimme Timo Viitala vastaa mielellään kysymyksiisi p. 040 685 3665 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Senior R&D Engineer

Vaasa
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 04.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti