Skip to main content

Senior System Specialist (cyber security)

Haemme kokenutta järjestelmäasiantuntijaa (senior system specialist) kyberturvallisuuden asiantuntijatiimiin Tampereen Sarankulmaan. 

Päätehtävinäsi kehität ja toteutat allekirjoituspalvelua yhdessä tiimin kanssa. Tarvittaessa osallistut myös tuotteiden ylläpitoon. Työskentelet yhteistyössä Instan PKI- ja avaintenhallintapalveluiden asiantuntijoiden kanssa, ja voit toiveidesi mukaan laajentaa osaamistasi näihin liittyen.

Allekirjoituspalvelu on Instan uudehko palvelu, jossa hyödynnetään Instan vahvaa osaamista PKI- ja allekirjoitusalueilta. Palvelu on herättänyt suurta mielenkiintoa asiakaskentässä ja sillä nähdään olevan merkittävä tulevaisuuden potentiaali.  Allekirjoituspalvelu mahdollistaa mm. tietojen, sovellusten, asiakirjojen ja lisenssien digitaalisen allekirjoituksen. 

Tehtävänkuva on vakituinen ja mahdollistaa hyvin myös osittaisen etätyöskentelyn.

MITÄ TEHTÄVÄ TARJOAA SINULLE?

Meillä laajennat osaamistasi korkean tason tietoturvaympäristöistä ja kyberturvallisuudesta. Pääset mukaan palvelun kehittämiseen alkuvaiheista lähtien, ja kasvattamaan osaamistasi ja rooliasi palvelun mukana. Kokemuksestasi riippuen voit ottaa laajemman roolin palvelun parissa tuomalla omaa näkemystäsi kehitykseen sekä osallistumalla projektijohtamiseen tai tuotteistamiseen. 

Työskentelemme tiimissä niin suomalaisten viranomaisten, kansainvälisten yritysten kuin muiden tietoturvakriittisten toimijoiden kanssa, ja olemme myös Suomen Puolustusvoimien strateginen kumppani. Tehtävilläsi on siis aidosti merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle ja yrityksille. 

Meillä kanssasi työskentelee yli 130 kyberturvallisuuden kovan tason asiantuntijaa valkohattuhakkerista aina kyberturvallisuuden SecDevOps osaajiin. Kasvun, kehityksen ja monialaisuuden myötä meiltä löytyy kokeneemmallekin tekijälle uusia haasteita ja mahdollisuuksia sparrata laajasti eri tietoturva- ja kyberturva-alojen huippuosaajien kanssa.

Lyhyesti:

 • osaamisen kasvattaminen kyberturvallisuuden alalla
 • uusi kyberturvallisuuden palvelu, jonka kehittämiseen pääset osallistumaan
 • laaja asiakaskenttä kansainvälisistä yrityksistä suomalaisiin viranomaisiin
 • tiimin tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri
 • monipuoliset kyberturvallisuuden uramahdollisuudet

TULEVA TIIMISI

Meitä on tiimissä monen eri alueen juniorimpaa ja seniorimpaa osaajaa, joita yhdistää hyvä huumori. Vaikka työskentelemme usein varsin vakavien asioiden parissa, emme ota asioita, emmekä ainakaan itseämme liian vakavasti. Meillä osa nauttii toistensa seurasta vapaallakin muun muassa padelia pelaten. Toimistolla taas juodaan päiväkahvit porukalla.

"Työssä on yhdistynyt hienosti merkityksellisyys ja asiantuntijamainen vapaus. Tekemisellä on aidosti vaikutusta tietoturvallisuuteen Suomessa. Olen saanut työskennellä parhaaksi katsomallani tavalla ja parhaaksi katsomastani sijainnista. Meillä on saanut luottamusta, mutta toisaalta osaavien työkaverien kanssa on voinut aina tarvittaessa sparrata. Nyt tarjottiin etenemismahdollisuus samassa tiimissä, joten onneksi porukka ei vaihdu, vaikka tehtäviin tulee lisää haastetta."
Ville – Product Manager, Cyber Security

Katso lisää cyber security specialistimme Lassen ajatuksia Installa työskentelystä videolta.

ME INSTALLA

Suomalaisena perheyhtiönä mottomme "Lupa luottaa" konkretisoituu jokapäiväisessä työssämme: toimimme asiakaslähtöisesti ja kannamme yhdessä vastuun tiimin ja jokaisen instalaisen hyvinvoinnista. Kattavaan etupakettiimme kuuluu esimerkiksi liikunnan ja kulttuurin lisäksi hieronta- ja joukkoliikenne-etu, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja työsuhdepyöräetu. Tampereella Sarankulmassa voit mm. kuntoilla omalla modernilla kuntosalillamme. Työn- ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu meillä vaivatta perhemyönteisen, joustavan kulttuurin ansiosta.

TOIVOMME SINULTA.

Sinulta löytyy jo kokemusta järjestelmäasiantuntijan tehtävistä. Tehtävä painottuu Windows-palvelimiin, mutta pääset myös Linuxin pariin. Sinulla on tekninen tutkinto esimerkiksi kyberturvallisuus- , IT- tai muulta tekniseltä alalta. Nautit työskennellessäsi oma-aloitteisesti osana tiimiä. Kykenet viestimään asiakkaiden kanssa tehtäviisi liittyvistä teknisistä asioista. Puhut ja kirjoitat sekä suomen että englannin kieltä sujuvasti.

Aiempi kyberturvallisuusalan kokemus ei ole välttämätöntä, sillä meillä on mahdollisuus kouluttaa sinut kattavasti erityisosaamisiin liittyen. Aikaisempi osaaminen kyberturvallisuudesta kuitenkin mahdollistaa sinulle isomman ja itsenäisemmän roolin tehtävässä.

Hallitset vähintään jo:

 • Windows-palvelimien asennuksen ja konfiguroinnin itsenäisesti
 • Linux-käytön perusteet
 • tietoturvan ja verkkotekniikan perusteet

Seniorina sinulta löytyy osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista:

 • kyberturvallisuudesta
 • palvelutuotannosta
 • tietokantaratkaisuista
 • Dockerista ja Kuberneteksestä
 • Microsoft Active Directorysta
 • virtualisoinnista ja pilvipalveluista
 • sekä tietoturvasertifiointeja ja koulutuksia kuten CISSP tai SANS

KIINNOSTUITKO?

Jätä meille CV:si tai LinkedIn profiilisi ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4. mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Luukkanen (juha.luukkanen(at)insta.fi tai 020 7717 837). Rekrytointiprosessista voit olla yhteydessä rekrytoinnin Emma Kurkeen, emma.kurki(at)insta.fi. 

Meille työsuhteeseen tuleville tehdään perusmuotoinen tai tarvittaessa laaja henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

JÄITKÖ VIELÄ MIETTIMÄÄN?
Lue lisää meistä!

Insta luo ja turvaa digitaalista tulevaisuutta. Olemme luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta ja suorituskykyä yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Vuonna 2021 perheyhtiömme henkilöstömäärä oli noin 1 150. Lisätietoja: www.insta.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti