Skip to main content

Sertifioitu tiivistäjä

Etsimme ammattitaitoista eristäjää asiakasyrityksellemme PK-seudun eri kohteisiin!

Eristäjän työt koostuvat monipuolisista tehtävistä, kuten rakenteiden tiivistämisestä sekä ilmanvuotojen- ja haitta-aineiden sulusta. Töitä tehdään eri kohteissa PK-seudulla, lähtökohtaisesti sisätiloissa. 

Työssä menestyminen edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ahkeraa työotetta. Luotettavalle ja tarkkaa työnjälkeä tekevälle henkilölle töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa! Tehtävään työllistymisen edellytyksenä on voimassaoleva tiivistäjän sertifikaatti. Myös työturvakortin tulee olla voimassa. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ pitää sisällään raportointia, joten sinun tulee hallita suomen kieli suullisesti ja kirjallisesti. 

Töitä tehdään lähtökohtaisesti 40h/vko. Työajoissa on joustoa, kunhan työt tulevat hoidettua asianmukaisesti. 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sertifioitu tiivistäjä

Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti