Skip to main content

Service Specialist

Oletko sinä tulevaisuuden asiantuntijamme?

Haemme asiantuntijaa päällystyskoneille, sizereille, kalantereille ja rullaimille suorittamaan itsenäisiä testaus-, huolto- ja korjaustöitä asiakaskohteissamme. Tehtäviisi kuuluu mm. kyseisten laitteiden ja asemien huoltotyöt, erilaiset tekniset selvitykset ja huoltojen jälkeisten käyntiinlähtöjen varmistaminen. Työtehtävien suunnittelu yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa muodostavat osan työstäsi ja samalla varmistat, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Sinun tulee kyetä analysoimaan asiakkaan tehtaalta saatavaa tietoa ja luoda sen perusteella johtopäätöksiä ja toimenpidesuosituksia.

Sinulla on vastuuta asiakastoimitusten suunnittelusta ja läpiviennistä. Teet tiivistä yhteistyötä toimituksiin osallistuvien muiden henkilöiden kanssa ja huolehdit tiukasti työturvallisuudesta. Tuet aktiivisesti myös huoltojen myyntiä sekä osallistut projektien toteutukseen yhteistyössä projektiorganisaation kanssa.

Tehtävä vaatii kykyä suunnitella itsenäisesti asiakaskäynnit toimeksiantojen perusteella sekä suositella asiakkaalle tarvittavia toimenpiteitä ja modernisointeja. Pystyt työskentelemään paineen alla ja sopeutumaan tiukkoihinkin projektiaikatauluihin joustavasti.   

Valmetin Service Specialistit työskentelevät pääosin asiakkaidemme tiloissa sellu- ja paperikoneteollisuudessa.

Mitä odotamme sinulta?

Valmetin Service Specialistina menestyminen vaatii asiakaslähtöistä ja pelkäämätöntä asennetta suoritettaviin toimeksiantoihin. Teknisen osaamisalueen haltuunotossa aikaisempi kokemus paperikoneiden jälkikäsittelylaitteiden parissa työskentelystä on eduksi. Tärkeintä on aito kiinnostus ja motivaatio hoitaa asiakastoimitukset onnistuneesti loppuun asti.

Sinulla on soveltuva pohjakoulutus. Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on vahva tietotekninen osaaminen ja hyödynnät tehokkaasti Microsoft Office -työkaluja.

Tehtävässä onnistuminen vaatii joustavaa, asiakaskeskeistä ja itsenäistä työskentelytyyliä. Pystyt ottamaan vastuuta ja tekemään itsenäisiä päätöksiä vastuualueesi rajoissa. Työ edellyttää toistuvaa matkustamista Suomessa ja ulkomailla, joten matkustusvalmius on ehdoton edellytys. Tehtävässä viihtyminen vaatii myös erilaisten kulttuurien tuntemusta ja kykyä sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin.

Kyseisen osaamisalan Service Specialistien tiimi on keskittynyt Valmetin Järvenpään toimipisteeseen ja ensisijaisesti pyrimme täyttämään myös tämän tehtävän Järvenpään lokaatioon.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Perehdytysprosessimme on perusteellinen ja kattava ja Valmetin sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi heti perehdytysvaiheessa. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja tiimin sitoutuneisuus kertoo myös osaltaan siitä, että tehtävät ja työympäristö ovat mielekkäitä.  

Lisätietoja:

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Uusitalo, Senior Manager, puh. +358  405213232 tai [email protected].

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 26.3.2023 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Tässä tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Specialist

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti