Skip to main content

Service Specialist

Tekisikö mielesi työskennellä asiakasrajapinnassa vaikuttaen suoraan asiakkaan tarpeisiin ja tyytyväisyyteen?

Haemme nyt huoltoasiantuntijaa mittaus- ja analysointi tehtäviin Valmetin kenttähuoltoon Jyväskylään.

Päätehtäväsi huoltoasiantuntijana on:

  • Suorittaa puristusosan nippivoima ja -profiili mittauksia, optimointeja ja ongelman ratkaisuja
  • Suorittaa paperi- ja kartonkikoneiden ohjain- ja kiristintelojen testauksia, mittauksia ja kalibrointeja
  • Osallistua mittalaitteiden ja -työkalujen kehittämiseen omalla alueellasi
  • Asiakasraporttien tuottaminen (huolto- ja mittausraportit)
  • Tehdä tiivistä yhteistyötä muiden ryhmän jäsenten, myynnintuen, tehdas myyntipäälliköiden sekä suunnittelun ja teknologian asiantuntijoiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta:

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (M.Sc. tai B.Sc.) lisäksi kokemus puristinosan mekaniikasta, teloista ja paperi- ja kartonkikoneiden prosessista katsotaan eduksi. Kokemus asiakaskohteissa työskentelystä, hydrauliikan ja ohjausjärjestelmien tuntemus auttavat sinua menestymään työssäsi.

Mikä tärkeintä, etsimme todellista tiimipelaajaa, jolla on asiakaslähtöinen asenne. Työskentelet sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten sinulta odotetaan hyviä verkostoitumistaitoja. Pystyt priorisoimaan työsi, pysyt keskittyneenä myös paineen alla ja olet ammattitaitoinen saavuttamaan tuloksia erilaisissa asiakastilanteissa.

Huoltoasiantuntijana matkustaminen ja asiakaskohteissa työskentely on tärkeä osa työtä. Asiakkaamme ovat pääasiassa Euroopassa, mutta myös muilla Valmetin markkina-alueilla. Sinulla on kykyä ja halukkuutta matkustaa 100-120 päivää vuodessa, sekä ulkomailla että kotimaassa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi (kirjallisesti ja suullisesti). Muut kielet ovat eduksi. Päivittäisissä työtehtävissäsi käytät Valmetin IT-työkaluja ja mittausohjelmistoja sekä MS Office -ohjelmistoja, joiden hallinta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Perehdytysprosessimme on perusteellinen ja kattava ja Valmetin sitoutunut ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi heti perehdytysvaiheessa. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja tiimin sitoutuneisuus kertoo myös osaltaan siitä, että tehtävät ja työympäristö ovat mieluisia.  

Lisätiedot:

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Salmi, Manager, FSE, Finland, +358 40 772 3753.

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2023 mennessä.

Liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävässä sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Specialist

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti