Skip to main content

Service Specialist

Haluatko päästä käyttämään asiantuntemustasi parantaaksesi asiakkaidemme suorituskykyä?

Haemme Inkeroisten toimipisteeseen huoltoasiantuntijaa paperikoneen ilmajärjestelmiin liittyviin huolto-sopimustöihin.

Asiakastehtailla toteutettavat toimeksiannot liittyvät ennalta suunniteltuihin huoltotöihin, hälytysluonteisiin korjaustöihin ja erilaisiin mittauksiin. Huoltosopimuksiin liittyvien töiden resurssointi ja päivittäinen yhteistyö asiakkaan edustajien kanssa muodostaa suuren osan työstäsi. Omalta osaltasi varmistat, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Sinun tulee kyetä analysoimaan asiakas-tehtaalta saatavaa tietoa ja tehdä sen perusteella johtopäätöksiä ja antaa toimenpidesuosituksia.

Tehtäviisi kuuluu mm. huolto- ja mittaustarjousten tekeminen, toimituksiin liittyvät esivalmistelut, huoltotyömaiden vetäminen, asennusvalvontatehtävät ja huoltojen sekä asennusten jälkeisten starttien varmistaminen mittauksineen. Lisäksi toimenkuva koostuu tutkimustöistä, jotka liittyvät paperi- ja sellukoneiden ilmajärjestelmiin. Mainitut työt voivat olla ongelmanratkaisututkimuksia, esiselvityksiä tuleviin laitetoimituksiin ja laitetoimitusten asennusvalvonta- sekä käyntiinajotehtäviä.

Sinulla on vastuuta huolto- ja ongelmanselvitystöiden suunnittelusta ja läpiviennistä laskutukseen asti. Tehtävien hoitoon kuuluu tiivis yhteistyö muiden projektiin osallistuvien henkilöiden kanssa. Työssäsi huolehdit omasta ja muiden työturvallisuudesta.

Tehtävä vaatii kykyä suunnitella asiakaskäynnit itsenäisesti annetun toimeksiannon perusteella. Tuet aktiivisesti myös myyntiä sekä osallistut projektien toimeenpanoon yhteistyössä projektiorganisaation kanssa. Sinun tulee voida tehdä töitä paineen alla, sillä osa työstäsi tapahtuun asiakkaan valvonnassa.

Edellytykset

  • Sinulla on sopiva tutkinto konetekniikan alalta tai vastaava kokemus kerättynä työelämän kautta
  • Paperikoneympäristön ja paperikoneen ilmajärjestelmien tuntemus on eduksi
  • Sinulla on sujuva suomen kielen taito suullisesti ja kirjallisesti, englannin kielen taito on eduksi
  • Käytät sujuvasti Office-ohjelmia (Outlook, Word ja Excel)
  • Olet työssäsi joustava, oma-aloitteinen, päätöksentekokykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät tiimityötaidot
  • Matkapäiviä voi kertyä vuodessa 50kpl, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen tiimin, mukavia työkavereita sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä. Tarjoamme luonnollisesti myös kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Service, Matti Saarinen puh 050 317 0608, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2023.

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Tähän tehtävään sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Specialist

46900 Inkeroinen
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti