Skip to main content

Servicesäljare till personförsäkringar i Ekenäs, Helsingfors, Jyväskylä, Karleby, Rovaniemi, Vasa och Åbo

Vi bygger tillsammans framtidens Fennia med fokus på kundvärde så att våra kunder – våra ägare – kan driva eget företag och leva. Vår vision är att vara en ansvarsfull aktör med stor dragningskraft. Våra fyra värderingar, hygglig, ansvarsfullt modig, framåtsträvande och tillsammans styr hur vi når våra mål.

Det är människor som gör förändringen. På Fennia arbetar djärva befrämjare från olika områden, allt från tillämpningsutvecklare till verkliga proffs på kundbetjäning. Om du är en ansvarsfull, djärv och rättvis teamspelare som vill vara med och utveckla tillsammans med oss, kan du passa in bland oss. Brinner du för att arbeta hos oss? Läs en noggrannare befattningsbeskrivning nedan och ansök nu.

Befattningsbeskrivning

Är du den resultatinriktade person som vi söker och som känner igen kundens behov och tar itu med dem? Du tvekar inte inför målsättningar, utan blir motiverad av dem? Betjänar du kunder naturligt och smidigt via flera kanaler, både muntligt och skriftligt? 

Nu har du en strålande chans att jobba med mångsidiga försäljnings- och kundserviceuppgifter på Fennias olika tjänster för privatkunder. Vi söker servicesäljare med fast anställning eller visstidsanställning.

Som servicesäljare tar du fram lösningar för våra kunder genom att identifiera kundens behov. Du ställer djärvt din expertis till kundens förfogande och erbjuder försäkringslösningar som passar just honom eller henne. Du är framgångsrik i arbetet om du har god samspelsförmåga, kan sälja, har orubblig uthållighet vad gäller att lösa problem och vill skapa resultat.

Av sökanden förväntar vi oss 

Du når framgång hos oss om du har företagarmässig inställning och en genuin vilja att hjälpa kunder och hitta en lösning som passar bäst just för kunden. Vi söker en lösningsinriktad, positiv person som brinner för försäljning och kundservice och har ordet i sin makt. Av den sökande förväntar vi oss att sökanden är målinriktad och flexibel och har god samarbetsförmåga. Du betjänar kunder smidigt på finska och svenska och kan vid behov föra samtal också på engelska. Aktuella IT-kunskaper och digitala färdigheter utgör grunden för arbetet. YH-examen och tidigare dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt försäljnings- och telefonarbete räknas som en merit. 

Varför ska du söka?

Servicesäljares uppgift är givande, intressant och mångsidig. Vi ger dig omfattande introduktion och erbjuder dig möjlighet att utvecklas tillsammans med oss till toppexpert inom försäkringsbranschen. Vårt team jobbar engagerat för att nå gemensamma mål och vi sporrar varandra att uppnå ännu bättre resultat tillsammans. Välkommen med på Fennias förändringsresa, där vi tillsammans bygger upp branschens bästa kundupplevelse och nya arbetssätt!

Vardagen underlättas av att vi har flextid och möjlighet att jobba på distans. I den här viktiga förändringen är det viktigare än någonsin tidigare att ta hand om arbetshälsan. På Fennia får du omfattande personalförmåner, som företagshälsovård och motionsmöjligheter. Målsättningen är att varje Fenniaanställd ska kunna förena arbete och fritid på ett sätt som ger bästa möjliga välbefinnande.

Blev du intresserad? Sök nu!

Mer information om arbetet ges av teamledare Olga Haikola den 10 juli kl. 13‒14 och den 16 juli kl. 13‒14 tfn 040 1823 412. Sök dock senast den 11 augusti 2024.

Fennias verksamhet grundar sig på ansvarsfullhet och förtroende, därför kontrolleras arbetstagarens företagskopplingar (bisysslor) enligt Arbetsavtalslagens kapitel 3. Den sökande till försäljningsarbetet bör ha ett oklanderligt rykte så som det i paragraf 16 av lagen för distribuering av försäkringar (234/2018) förutsätts. Tjänsten förutsätter särskild pålitlighet och vi kommer att göra en kreditgranskning av personen som väljs till uppgiften.

Fennia uppskattar likvärdighet och mångfald på arbetsplatsen. Du är välkommen med din ansökan oberoende av bakgrund, ålder, kön och språk-, kultur- och minoritetsgrupp.

https://www.fennia.fi/jobba-pa-nya-fennia/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1...

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Servicesäljare till personförsäkringar i Ekenäs, Helsingfors, Jyväskylä, Karleby, Rovaniemi, Vasa och Åbo

Tammisaari
Helsinki
Jyväskylä
Kokkola
Rovaniemi
Vaasa
Turku
Kokopäiväinen, Hybridityö, Määräaikainen ja projektityö, Vakituinen

Julkaistu 09.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti