Skip to main content

Servicespecialist

Brinner du för god kundservice och lockas av att arbeta i nära kontakt med både kunder och kollegor? Vi söker nu en servicespecialist till vårt team Kundservice vid avdelningen Kundservice & Marknadssupport i Mariehamn.

Genom personlig service stöder vi Ålandsbankens kunder på Åland, i Finland och i Sverige i användning av Mobilbanken och Internetkontoret, digitala företagstjänster och dagliga bankärenden. Kundkontakterna sköts genom olika kontaktkanaler, bland annat våra digitala tjänster, e-post, telefon och sociala medier.

Vi erbjuder nu ett moderskapsvikariat med placering i Mariehamn. Vikariatet sträcker sig till och med 31.08.2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Om rollen
I dina arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla kundrelationer, att självständigt sköta backoffice-uppgifter i anslutning till de digitala tjänsterna. Du bistår kunderna bland annat med användarstöd vid dagliga bankärenden, kortfrågor och företagstjänster. Till rollen hör även att vidarebefordra samtal till organisationen via vår telefonväxel.

Din profil
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, bygga relationer och stimuleras av att hitta lösningar. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och kundfokuserad, samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker. Det är till din fördel om du redan har kunskaper inom finansbranschen, men viktigast är ett starkt intresse för kundservice och digital kommunikation. Du bör ha flytande kunskaper i svenska, finska och engelska både muntligt och skriftligt då kontakten med kunderna sker på dessa språk.

Att bli en del av oss
Som en del i vårt Kundservice-team erbjuds du en inblick i hela bankverksamheten i den lilla personliga banken. Du får ta del av både utveckling av våra tjänster och den kundrespons vi får. I Kundservice jobbar du tillsammans med ambitiösa, kunniga kollegor med fokus på att lösa varje enskild kunds ärende på bästa sätt.

Nyfiken på hur vardagen på Kundservice vid Ålandsbanken kan se ut? Titta gärna på vår video: https://play.quickchannel.com/play/hz3y2uz

Läs också gärna mer hur det är att vara en del i laget Ålandsbanken;
https://www.alandsbanken.fi/sv/om-oss/karriar

Varmt välkommen med din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast den 12.02.2023. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!
Upplysningar kring tjänsten ger Teamleader Camilla Jensen, camilla.jensen@alandsbanken.fi , eller HR-specialist Camilla Husell, camilla.husell@alandsbanken.fi.

WWW-osoite: http://www.alandsbanken.ax
Yhteystiedot: Upplysningar kring tjänsten ger Teamleader Camilla Jensen, camilla.jensen@alandsbanken.fi , eller HR-specialist Camilla Husell, camilla.husell@alandsbanken.fi.
Työpaikan osoite: Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaa: Enligt överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 12.02.2023
Jätä hakemus: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=182&ProjectId=177333&DepartmentId=21460&MediaId=5&SkipAdvertisement=False
Ilmoitus jätetty: 24.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11806830

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Servicespecialist

Ålandsbanken Abp
Maarianhamina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti