Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

"Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta."

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ myöhemmin keväällä alkavaan sesonkiin.

Sesonkityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät mahdollisesti tuotteiden viimeistelyä, varustelua ja kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Osa sesongissa tarjolla olevista työtehtävistä pitää sisällään trukilla ajoa, joten valmiudet trukilla työskentelyyn katsotaan hakijoiden eduksi.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan. Töitä tehdään kolmessa vuorossa, joten toivomme hakijoilta valmiutta kolmivuorotyöhön. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä ja mahdollisesti myös kolmivuorotyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat työkaverit
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä

Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sovitusti myöhemmin keväällä ja työtä on tarjolla alustavasti elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro, milloin voisit aloittaa työt. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Outi Räsänen 044 334 6292, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sesonkityöntekijäksi Kaskipuulle

Keski-Suomi
Jyväskylä
43300 Kannonkoski
43900 Kinnula
44800 Pihtipudas
44500 Viitasaari
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti