Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Shell Laukaa Lievestuore, Yksikön päällikkö

https://www.helmisimpukka.fi/asemat/laukaa-lievestuore

 

Haemme nyt Shell Laukaan Lievestuoreelle YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

 

Yksikön päällikkönä vedät omaa tiimiäsi rautaisella ammattitaidolla kohti huipputuloksia! Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. tulosvastuullisesti Lievestuoreen Shell-aseman toiminnasta huolehtiminen, raportointi, varastonhallinta ja esihenkilötyö 15 työntekijälle. Operoimme aseman yhteydessä HelmiSimpukka-ravintolaa, Select-myymälää ja Postin pistettä. Asemamme sijaitsee vilkkaan 9-tien varrella Laukaan Lievestuoreella.

Yksikön päällikkönä varmistat, että asema toimii annettujen konseptien ja tavoitteiden mukaisesti. Osallistut aktiivisesti aseman päivittäiseen suorittavaan työhön esimerkilläsi johtaen.

Odotamme sinulta tavoitehakuisuutta ja kaupallista työskentelytapaa. Viihdyt yhtä luontevasti asiakaspalvelussa kassalla kuin tulosvastuullisena henkilöstöjohtajanakin. Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksesi kaupan- tai ravintola-alan esihenkilötehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, verkostomme tuen työllesi ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa perehdytysjaksolla sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa 2023.

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 2.4.2023 mennessä. https://go-on.fi/tyopaikat/shell-laukaa-lievestuore-yksikon-paallikko-14... Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti