Skip to main content

Siistijä / Puhtaanapitotyöntekijä

Haussa kokoaikatyöhön, kahdessa vuorossa työskentelyyn, siivooja ravintola-alan työympäristöön Kajaanissa!

Siistijän työtehtäviin kuuluu puhtaanapitotehtäviä ravintolan työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat sinun käytettävyytesi mukaan pääsääntöisesti  klo 6-13 /8-15 tai 11-18/ 10-18 välille viikon jokaisena päivänä. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti.

Suomenkielen taito on tehtävässä välttämättömyys.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, kohtalaista fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta ei vaadita, jos motivaatio muuten kohdallaan! Saat täydellisen opastuksen/perehdytyksen tehtävään!

Työsuhde tehdään työntekijän ja Barona Horecan välille ja alkaa sopimuksen mukaan . Töitä on tarjolla sinun käytettävyytesi mukaan joko satunnaisesti keikkaillen tai sitoutuen pidempiaikaisesti töihin - mikä sopimus sinulle sopisi parhaiten? Mahdollisuus myös työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkkaus MaRa TES.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 30.11.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siistijä / Puhtaanapitotyöntekijä

Barona HoReCa
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Siuntio
Barona HoReCa
Seinäjoki
Barona HoReCa
Vaasa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti