Skip to main content

Siivooja

Hei sinä aamuvirkku! Kuulostaako itsenäinen päivätyö hyvässä työyhteisössä mukavalta? Mahtavaa! Meillä olisi sinulle töitä elokuun loppuun asti. Etsimme reipasta SIIVOOJAA Puhtaasti Mäkiselle/ EPV kiinteistöpalvelulle osa-aikatyöhön Lapualle.

Tehtävät

Haemme ahkeraa, itsenäistä, oma-aloitteista ja luotettavaa siivoojaa. Siivoamasi kohteen vaihtelevat rappusiivouksesta kotisiivoukseen ja isompiin teollisuuskiinteistöihin. Päivät, kuten kohteetkin vaihtelevat.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme huolellista kädenjälkeä ja tehokasta työskentelyotetta. Sinulla ei tarvitse olla alalta kokemusta, vaikka se on tietysti eduksi. Kaikki tarvittava opetetaan ja saat kunnollisen perehdytyksen. Perehdytyksen aikana työskentelet parin kanssa. Vaikka työ on itsenäistä, työkaverit auttavat, tukevat ja neuvovat aina tarvittaessa, osaathan siis pyytää apua puhelimella tai kasvotusten.

Töitä on viikossa noin 30 tuntia. Työt alkavat joustavasti aamulla klo 5–7 välillä, aikaisintaan kuitenkin klo 5 ja kestävät noin kuusi tuntia päivästä riippuen. Jos 30 tuntia on elämän tilanteeseesi liian paljon, mutta voisit tehdä esim. 20 tuntia, älä pelkää ottaa yhteyttä, keskustelemme kanssasi mielellämme.

Koska siivottavat kohteet sijaitsevat Lapualla ja sen lähiseuduilla, sinulla tulee olla ajokortti ja oma auto käytössäsi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle päivätyön keskittyen arkipäiviin, joskin joitakin satunnaisia lauantaivuoroja saattaa tulla kohdalle. Saat työehtosopimuksen mukaisen palkan ja kilometrikorvauksen työmatkoista. Työkavereiksesi saat ammattilaisia, joiden kanssa kesä menee siivillä.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: [email protected].  

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.                  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivooja

Etelä-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti