Skip to main content

Nyt on tarvetta siivoojille erilaisiin tehtäviin!

Haemme SINUA seuraaviin tehtäviin:

Rakennussiivooja : Uudis- että saneerauskohteisiin ammattitaitoista siivoojaa. Sinulla on jonkin verran kokemusta rakennussiivouksesta ja voimassaoleva työturvakortti, sujuva suomen kieli, sillä työkielenä toimii suomi. 

Loppusiivooja: Erilaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin loppusiivoojaa. Sinulla on jonkin verran kokemusta rakennussiivouksesta ja voimassaoleva työturvakortti, puhuthan sujuvaa suomen kieltä, sillä työkielenä toimii suomi.  Eduksi katsomme ikkunanpesutaidon.

Ylläpitosiivooja: Erilaisiin kiinteistökohteisiin haemme rappusiivoojia, toimisto- ja kiinteistösiivoojia sekä kotisiivoojia. Sinulla on kokemusta siivoustyöstä ja mielellään siivousalan tutkinto. Sinulla on ajokortti ja sujuva suomen kieli, sillä työkielenä toimii suomi.

Paikat täytetään mahdollisimman pian niin pikaisesti hakemusta tulille

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:
- Työsuhteen jossa sinua arvostetaan
- Ammattitaidon mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen.
- Kattavan työterveyshuollon Mehiläisessä
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työsuhde alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli
jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aiju / aiju.kouva(at)visiohr.fi
Petteri / petteri.kujala(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:
www.visiohr.fi/tyopaikat/

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti