Skip to main content

Siivoojia Pirkanmaalle

 

Haemme asiakkaallemme kahta siivousalan työntekijää Pirkanmaan alueelle. Toinen siivooja tulisi työskentelemään töitä Orivesi-Kangasala-Tampere akselilla ja toinen Jämsä-Länkipohja-Halli-Mänttä-Vilppula alueella. Työsuhde on vakituinen ja työntunteja on tarjolla kokoaikaisesti.

Tehtävänkuva

Tehtäviisi kuuluu siivoustyötä erilaisissa asiakaskohteissa. Työkohteina voi olla niin yksityisasuntoja ja toimistotiloja kuin myös kerrostalojen rappukäytäviä sekä remontti- ja uudisrakennuskohteita. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Työpäivän aikana liikut kohteiden välillä työautolla, joten tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Töitä tehdään arkisin klo 7–17 välillä keskimäärin 8 tuntia päivässä.

Toivomme sinulta

Sinulta voi jo löytyä aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä, mutta se ei ole edellytys, sillä saat kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työhön. Tärkeää työtehtävässä on, että olet työskentelytavoiltasi tehokas ja osaat organisoida omaa työpäivääsi. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja työn laatu sekä asiakkaiden palvelu on sinulle ensisijaisen tärkeää. Asiakaspalvelun vuoksi edellytämme tehtävässä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle 

Pääset osaksi tiivistä sekä rempseää työporukkaa ja tarjoamme sinulle kattavan työterveyshuollon jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Palkkauksessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja Eilakaislan välillä.

Lisätietoja antaa Eilakaislan Henkilöstökonsultti Jenni Tuviala, puh. 046 921 5323, [email protected]


Eilakaisla on yksi Suomen johtavista henkilöstöalan yrityksistä. Haluamme olla alamme laatujohtaja, joka tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi rakennamme työtä elämän ehdoilla.

Yli 50 vuoden kokemuksella tunnemme yritysten kehittyvät tarpeet. Ja perheyrityksenä tunnemme työntekijöiden elämän tarpeet. Siksi osaamme yhdistää oikeat osaajat oikeisiin hommiin, olipa kyse sitten pitkästä urakehityksestä tai määräaikaisista tehtävistä.

Erityisen hyvin tunnemme asiakaspalvelun, IT-alan, myynnin ja markkinoinnin, taloushallinnon, vakuutus- ja rahoitusalan sekä teollisuuden ja logistiikan tarpeet. Sydämemme sykkii HoReCalle. Osaamme onnistuneen henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, henkilöarvioinnit, ulkoistamisen, muutosvalmennukset sekä konsultoinnin HR-kysymyksissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia Pirkanmaalle

Pirkanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Company Personnel: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti