Skip to main content

Siivoojia Rovaniemelle

Etsimme Rovaniemelle kokoaikaisia

SIIVOOJIA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko). Työvuoroja on vaihtelevasti viikon jokaisena päivänä aamu- tai yövuorossa. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Siivoojana huolehdit kohteiden tilojen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja peruspesusiivouksen tehtäviä ja kohteessa käytetään säännöllisesti yhdistelmäkonetta. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta ja tunnet hyvin eri siivousmenetelmät, välineet ja koneet. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia. 

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 3.4.23.

Lisätietoja tehtävästä antaa Irina Leppioja p. 050 4634 168 arkisin klo 10-15.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoojia Rovaniemelle

Rovaniemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti