Skip to main content

Siivoojia Tampereelle

Etsimme nyt Tampereelle tarvittaessa töihin kutsuttavia

SIIVOOJIA

Coorin siivouspalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle tarvittaessa töihin kutsuttavan ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa työvuorot sijoittuvat arkeen klo 6 ja klo 22 välille. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Tässä tehtävässä huolehdit erilaisten kohteiden siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpito- ja peruspesusiivouksen tehtäviä sekä avustavia toimistotehtäviä esimerkiksi postituksen tiimissä. Tehtävä on monipuolinen ja olet tärkeä osa tiimiä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet peruspesutaitoinen ja sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Pidät vaihtuvista maisemista ja viihdyt muuttuvissa tilanteissa. Tarvitset työssä B-ajokorttia, erinomaista asiakaspalveluasennetta, IT taitoja ja suomen kielen taitoa. 

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään henkilöluottotietojen tarkastus ja huumausainetestaus.

Kiinnostuitko?

Sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 10.2.23

Lisätietoja tehtävästä antaa  Elina Ollinpoika, p. +358 50 595 3042 arkisin klo 9-14.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti