Skip to main content

Siivouksen palveluohjaaja

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle

SIIVOUKSEN PALVELUOHJAAJAA

Coorin siivouspalveluissa olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme ja mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tässä tehtävässä et pääse tylsistymään, vaan päivät sujuvat nopeasti kivojen työkavereiden kanssa asiakkaidemme arkea parantaen. Panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä on erinomainen ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut siivouksesta ja haluat saada lisää vastuuta sekä edetä kohti esihenkilötehtäviä.

Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja uusimaalla.

Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin 6-14, mutta vuoroja voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin riippuen kohteiden toiminnasta. Työsuhde on vakituinen ja viikkotuntimäärä on 37,5. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto, vapaaehtoinen sairauskassa ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Mitä palveluohjaajan työ sisältää?

Palveluohjaajana toimit palveluesimiehen oikeana kätenä varmistamassa siivoustyön päivittäisen sujuvuuden ja laadun. Osa työstäsi on siivousta jonka lisäksi työtehtäviisi kuuluvat:

- perehdytys

- laatukierrokset

- asiakaspalavereihin

- sijaistusjärjestelyjen suunnitteluun

- siivoustöiden suunittelu

- tarvikkeiden tilaaminen

Käytännössä vastaat siitä, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on jo pitkä kokemus siivouspalvelualalta ja takataskustasi löytyy B-ajokortti.  Eduksesi katsomme työturvallisuuskortin ja hygieniapassin, mutta koulutukset voidaan suorittaa myös työsuhteen alettua. Sinulla on hallussasi perustason IT-taidot (mm. Office365). Käytät sujuvasti työkielenä sekä suomea ja englantia. 

Sinulla on myös positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys ja huumausainetestaus.

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?

Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveriamme, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 23.4.23.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat sähköpostitse palveluesimies Kaisa Tolonen ([email protected]).

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivouksen palveluohjaaja

Helsinki
Espoo
Vantaa
Hyvinkää
Riihimäki
05400 Jokela
Kerava
Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti