Skip to main content

Siivoustiimin vuoropäällikkö

Ruissalon Kylpylä on liikunnan, terveyden ja hyvän olon keskus luonnonkauniilla Ruissalon saarella, tammilehtojen ja pitsihuviloiden ympäröimänä. Ruissaloon tullaan sekä läheltä että kaukaa nauttimaan saaristoluonnon rauhasta, hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja kattavista kylpyläpalveluista. Kylpylän valoisa allasosasto ja oma ranta, ravintola ja kahvila sekä kauneudenhoito- ja liikuntapalvelut takaavat rentouttavan loman kaukana kaikesta, mutta kuitenkin vain vartin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Siten kylpylä toimii myös monipuolisena kokous- ja tapahtumapaikkana. Täällä järjestetäänkin mm. musiikkitapahtumia, kongresseja ja hääjuhlia.

Kylpylän yhteydessä toimii myös Kuntoutuskeskus Ruissalon kuntoutus- ja hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja tarjoava yksikkö.

Kylpylä on osa Sunborn Hotels & Restaurants -monialayritystä, joka tunnetaan erityisesti kylpylöistään, tapahtumatuotannoistaan ja laadukkaista ravintoloistaan. Yritykseen kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone sekä Ravintola Snickari sekä Logomon Kitchen ja Teatro Turun Logomossa.

Liity Sunborn-tiimiin ja loista siivoustiimin vuoropäällikkönä!

Etsimme nyt dynaamista ja organisointitaitoista siivoustiimin vuoropäällikköä Ruissalon Kylpylään. Tässä tehtävässä pääset johtamaan päivittäistä siivoustyötä ja varmistamaan, että palvelumme säilyy ensiluokkaisena. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä osana Sunbornin uudistuvaa ja kasvavaa tiimiä, jossa työntekijöiden omistautuminen, rohkeus ja avoimuus ovat arkipäivää.

Tehtäväsi:

 • Organisoit ja valvot päivittäistä siivoustyötä Ruissalon Kylpylässä.
 • Toimit yhteistyössä siivouspäällikön kanssa.
 • Varmistat, että asiakkaamme nauttivat jatkuvasti korkeatasoisesta palvelusta.
 • Hallinnoit resursseja, seuraat laatua ja edistät toiminnan tuloksellisuutta.
 • Kommunikoit tehokkaasti asiakkaiden, tiimin jäsenten sekä muun henkilökunnan kanssa.

Mitä odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta esim. siivousteknikkona tai vastaava.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Kokemusta esihenkilötyöstä ja kykyä ymmärtää laadukkaan asiakaspalvelun merkitys.

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työn (112,5h/3vkossa) uudistuvassa Sunbornissa.
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana.
 • Työyhteisön, jossa ilo ja yhdessä tekeminen ovat keskiössä.

Sunborn on savuton työpaikka, jossa arvostamme omistautumista, rohkeutta ja avoimuutta.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään ja liity osaksi menestyvää tiimiämme! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan CV.si ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, ota rokeasti yhteyttä HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014. 

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti