Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisällöntuottaja, Etua

Oletko hakukoneoptimoinnin osaava sisällöntuottaja, joka on tottunut saavuttamaan loistavia tuloksia erilaisten tekstien kirjoittajana?

Etsimme sisällöntuottajaa vauhdittamaan yrityksemme kasvua ja vahvistamaan asemaamme kilpailuilla markkinoilla. Mielenkiintoisten ja ajankohtaisten sisältöjen avulla erotumme eduksemme ja tarjoamme omasta taloudesta kiinnostuneille kuluttajille merkityksellistä luettavaa verkkosivuillamme. Sinulta luonnistuu uutiskirjeiden ja lehdistötiedotteiden kirjoittaminen sekä tekstien kirjottamisen lisäksi hallitset hakukoneoptimoinnin ja saavutat mitattavia tuloksia kävijäliikenteellemme. Olet tärkeä osa pientä ja dynaamista tiimiämme, jonka tukena on Alma Median vahva osaaminen kuluttajapalveluista. Sisältöjen julkaiseminen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa on sinulle tuttua. Analytiikan avulla seuraat sisältöjen tuloksellisuutta ja kehität omaa toimintaasi.

MENESTYSTEKIJÄT 

Taustaltasi olet 

  • luova kirjoittaja, jolta syntyvät monipuoliset kuluttajien talouteen liittyvät artikkelit.
  • hakukoneoptimoinnin ja analytiikan taitaja.
  • tuloksentekijä, joka saavuttaa annetut tavoitteet.
  • itsenäinen ahertaja, joka pystyy tuottamaan laadukasta sisältöä tiukassakin aikataulussa.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavien tehtävien tuloksellisesta hoitamisesta.

TARJOAMME SINULLE

haastavan ja itsenäisen työtehtävän, jossa pääset näyttämään osaamistasi monipuolisesti. Onnistumisesi vaikuttaa vahvasti koko yrityksemme kasvuun. Olemme pieni ja startup-henkinen tiimi, joka tekee töitä suurella sydämälle ja rennolla otteella. Tiimimme tekee sujuvasti yhteistyötä myös muiden Alma Median vertailupalveluiden kanssa ja käytössäsi ovat Alma Median työsuhde-edut. Työyhteisömme kulttuuri perustuu avoimeen keskusteluun, luottamukseen sekä vastuun antamiseen ja kantamiseen. Meillä on rento meininki, modernit työkalut sekä osaavat ja asiantuntevat kollegat.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä meille hakemus viimeistään 13.9. mennessä! Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Antti Aarvalalta 11.9. klo 12-15 (puh 040-5065 738).

Etua on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Olemme osa Alma Median Consumer -segmenttiä, johon kuuluvat mm. Iltalehti, Etuovi.com ja Nettiauto.

#almaspirit

#rohkeuskasvaa

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sisällöntuottaja, Etua

Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti