Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisältöpäällikkö, Alma Brand Studio

Oletko innostunut suunnittelemaan ja toteuttamaan kiinnostavia sisältöjä? Haluatko luoda uutta ja pohtia laajempia sisältömarkkinoinnin kokonaisuuksia eri asiakkailla?

Jos vastasit kyllä, tässä on uusi upea työmahdollisuus sisältömarkkinoinnin huippupaikalla! Sisältöpäällikkö vastaa kaupallisen yhteistyön sisältöjen vetovoimaisuudesta, uusista konsepteista ja yrityksille tehtävien kampanjoiden toteuttamisesta sujuvasti ja laadulla.

Toimit tiiviissä tiimissä yhteistyössä sisältömarkkinoinnin ammattilaisten kanssa. Tehtävänkuvaasi kuuluu asiakkaiden sisältömarkkinoinnin konseptien ja kampanjoiden suunnittelua ja valittujen asiakkuuksien parissa kirjoitat tai tuotat sisältöjä myös itse. Työtehtäviin kuuluu asiakastapaamisia, ideointia, konseptointia, juttujen kirjoittamista ja projektinhallintaa. Olet tietysti myös mukana kehittämässä uutta. Innostat kollegoitasi sekä asiakkaita ja työskentelet myös tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa.

Tervetuloa mukaan Alma Brand Studioon viemään sisältömarkkinointia eteenpäin! Alma Brand Studio on noin 15 hengen sisältömarkkinointitoimisto ja osa Alma Mediaratkaisuja. Teemme kaupallisen yhteistyön sisältöjä muun muassa Iltalehteen, Kauppalehteen ja asumisen ja liikkumisen markkinapaikoille kuten Etuoveen ja Nettiautoon. Asiakkaina meillä on Suomen eturivin yrityksiä useilta toimialoilta.

Inspiroidut luovasta tekemisestä ja saat innostuksellasi muut mukaan. Olet oma-aloitteinen, osaat pitää useita lankoja käsissäsi niiden menemättä solmuun, viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Sinulla on taitoa konseptoida sisältökokonaisuuksia ja kykyä nivoa luovasti yhteen asiakkaan tavoitteet ja kohderyhmän kiinnostuksen kohteet. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sisältömarkkinoinnin ammattilaisena suuren mediatalon näköalapaikalla. Saat työsi tueksi osaavat työkaverit, modernit työvälineet ja monipuoliset henkilöstöedut. Pääset tekemään töitä Suomen tunnetuimpiin kuuluvien brändien parissa ja luomaan kiinnostavaa sisältöä Alman medioihin. Käy tutustumassa tästä tarkemmin Alma Brand Studioon.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.8.2023. Lomakauden vuoksi hakuaika on pitkä, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sisältömarkkinointijohtaja Hanna Repo puhelimitse 050 3550908 to 29.6. klo 10-12 tai pe 4.8. klo 10-12 sähköpostilla [email protected]

Sekä sisältöpäällikkö ja tiiminvetäjä Leena Seppinen puhelimitse 040 7204092 ti 4.7. klo 10-12 ja ti 1.8. klo 10-12 tai sähköpostilla [email protected]

Tervetuloa Alma Brand Studioon, odotamme jo sinua!

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä, Etuovi.com, Autotalli.com, Nettiauto ja Jobly. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sisältöpäällikkö, Alma Brand Studio

Helsinki
Uusimaa
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti