Skip to main content

Socialhandledare

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) lediganslår ånyo socialhandledare till verksamhetsområdet funktionsservice och sysselsättning.

Inom verksamhetsområdet funktonsservice och sysselsättning arbetar även
boende- och sysselsättningskoordinator, ledande socialarbetare, socialarbetare, socialhandledare och administratörer. Arbetsgemenskapen är god och det finns goda möjligheter att utveckla och påverka det egna arbetet. Vi håller regelbundet gemensamma arbetsgruppsmöten och du erbjuds även extern handledning i grupp. KST värnar om arbetstagarens möjlighet att förena arbete med familjeliv och erbjuder flexibla arbetstider i mån av möjlighet. I Företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i friskvårdförmåner ingår massage, kultur och motion.

Arbetet innebär i huvudsak fokus på stöd för närståendevård, som en del av arbetet inom avdelningen. Du kommer även att arbeta i par med socialarbetare i bland annat beredning av klientplaner. Viktiga personliga egenskaper är förmåga att se klientens behov, vara flexibel och glad, positivt inställd till förändringar inom verksamheten samt ha en god samarbetsförmåga och kunna jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet av personer med funktionsnedsättning är meriterande.

Behörighetskrav är socionom YH eller motsvarande examen i enlighet med 8 § landskapslag (2020:24) om yrkesutbildade personer inom socialvården.
Körkort krävs för arbetet eftersom hembesök förekommer.
Straffregisterutdrag uppvisas innan anställning emedan minderåriga klienter ingår i uppdraget.

Anställningen är tidsbunden under år 2023, med eventuell möjlighet till förlängning. Prövotid kan komma att tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan! Tidigare inlämnade ansökningar beaktas.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner.
Organisationen har ca 250 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd

WWW-osoite: http://www.kst.ax/
Yhteystiedot: För närmare information kontakta områdeschef för Funktionsservice och sysselsättning Andrea Björnhuvud tel. 018-532 856, e-post andrea.bjornhuvud@kst.ax eller ledande socialarbetare Veronika Snellman tel. 018-532857, e-post veronika.snellman@kst.ax.
Työpaikan osoite: Skarpansvägen 30, 22100 MARIEHAMN
Palkkaus: 3171,70 € samt ev. erfarenhetstillägg
Työ alkaa: Enlig överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 13.02.2023 klo 15:00
Jätä hakemus: rekrytering@kst.ax
Ilmoitus jätetty: 23.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11803675

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti