Skip to main content

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Idän aikuissosiaalityö

Työavain: SOTEPE-01-93-23
Haku Päättyy: 04.04.2023 klo 16:00
Palkka: 2744,15 €/kk - 3510,75 €/kk
Palvelussuhde: 12.6.2023 - 31.8.2023
Työpaikan osoite: Jauhokuja 4, 3krs, , 00920

Haemme sosiaalityöntekijää tai sosiaaliohjaajaa kesän ajalle määräaikaisen virkaan Idän aikuissosiaalityöhön 1 tiimiin Myllypuroon aikavälille 12.6.-31.8.2023. Ajankohta ja pituus neuvoteltavissa. Palkkaus riippuen kelpoisuudesta sosiaaliohjaajan tai sosiaalityöntekijän viran mukaan.

Toivomme sinun olevan näppärä uuden oppimisessa ja tietojärjestelmä Apotin omaksumisessa. Sosiaalityöntekijänä tai sosiaaliohaajana vastaat tiimisi kanssa yli 30-vuotiaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Saat hyvää ja hyödyllistä kokemusta ja opit myös tekemään palvelutarpeen arvioita, suunnitelmia ja päätöksiä esimerkiksi harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Verkostotyö eri palveluiden ja tahojen kanssa kuuluu osana asiakastyöhön. Sosiaalityöntekijänä vastaat myös erityistä tukea tarvitsevista asiakkaista. Mahdollisuus ajoittaiseen etätyöhön. Annamme tarvittavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Laitahan hakemus tulemaan!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalityöntekijä: Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Sosiaalityöntekijä: Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Sosiaaliohjaaja: Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja). Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Sosiaalityöntekijä: Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Sosiaaliohjaaja: Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme arvostavaa suhtautumista erilaisiin ihmisiin ja tiimityötaitoja.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen sosiaalityöstä.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Johtavat sosiaalityöntekijät:

Teijo Raitio
[email protected]

Nina Palatz-Lohjala
[email protected]

Myllypuron Terveys-ja hyvinvointikeskus, Jauhokuja 4, 3krs.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti