Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaaliohjaaja, Aikuissosiaalityö, Nuorten tiimi

Haemme innostunutta sosiaaliohjaajaa nuorten tiimiin (18 - 29-vuotiaat asiakkaat) avoinna olevaan virkaan. Aloituspäivämäärä 19.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaaliohjaajien toimenkuvaan kuuluvat asiakastapaamiset joko toimistolla tai jalkautuen, intensiivinen lähityö, palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja niiden toteutumisen seuraaminen, harkinnanvarainen toimeentulotuki sekä asiakkaiden sosiaaliohjausta ja neuvontaa puhelimitse. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa (esim. Ohjaamotalo). Työtä tehdään lähellä asiakasta, niin toimistolla kuin jalkautuen toimiston ulkopuolelle. Työntekijöille tarjotaan säännöllisesti työnohjausta.

Tiimissämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Nuorten tiimissä panostamme yhteiseen työskentelytapojen kehittämiseen. Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta sekä halua kehittää ja uudistaa työtapoja ja -menetelmiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja joustavuutta nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa.

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja etuuskäsittelijöitä, sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Työskentelemme monitoimitiloissa, joten kollegoiden tuki on aina lähellä. Koko aikuissosiaalityö sijaitsee samassa toimistossa Perkkaalla.

Lupaamme sinulle; kehittämismyönteisen organisaation, avuliaita ja innostuneita työtovereita tiimissä ja sen ulkopuolella, laadukkaan perehdytyksen tehtävään, mahdollisuuden etätyöpäiviin, mahdollisuuden osallistua koulutuksiin sekä moderneja työvälineitä (käytössämme on läppärit, älypuhelimet, sähköpöydät, Teams, takaisinsoittojärjestelmä jne.)

Uutena työntekijänä saat kahden viikon alkuperehdytyksen työtehtäviin.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuissosiaalityö, Nuorten tiimi , Komentajankatu 5 C, 02600 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta aikuissosiaalityöstä, nuorten kanssa tehtävästä työstä tai kokemusta Effican käytöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mira Sormunen, [email protected], 040 505 7181 ja johtava sosiaalityöntekijä Heidi Kivakka, [email protected], 040 636 5437.
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 C, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2766,52 €/kk
Työ alkaa: 19.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 08.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1796-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11723951

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja, Aikuissosiaalityö, Nuorten tiimi

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 08.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti