Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, aikuisten sosiaalipalvelut, Nummela, kesätyö

Mikäli olet vähintään kaksi vuotta sosionomi-opintoja suorittanut henkilö tarjoamme sinulle haastavan ja innostavan työtehtävän sosiaaliohjaajan työtehtävissä. Sosiaaliohjaajan työkuvaan kuuluu aikuisten sosiaalipalveluissa päätöksen teon valmistelu (täydentävä ja ehkäisevä toimeentuotuki), palvelutarpeen arviointi, asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, tarvittessa sosiaalityöntekijän/sosiaaliohjaajan työparina toimiminen ja ei kiirellisten Sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten läpikäynti.

Työpaikan nimi ja osoite: Asematie 30, 03101 Nummela
Työaika: 38,25h/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys tai vähintään kahden vuoden sosionomi opinnot.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja parityskentelyyn, iloista asennetta ja halua oppia uutta.

Arvostamme: Aikaisempaa kokemusta aikuisten sosiaalipalveluista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuoden kestävässä työsuhteessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Teija Ristaniemi, puh. 040 489 5877 ja [email protected]. Tavoitettavissa virka-aikana maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Lisätietoja antaa myös palveluyksikköpäällikkö Heli Ranta-Salonen, puh. 050 326 1297 ja [email protected]. Heli Ranta-Salonen on tavoitettavissa virka-aikaan torstaisin ja perjantaisin.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2935,88€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 18.03.2024 13:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f9a2cb47-b...
Ilmoitus jätetty: 04.03.2024 09:11
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f9a2cb47-b269-42f6-bf20-82ce0bc7e0c2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti