Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö, Lohja

Perhesosiaalityö tarjoaa tukea ja palveluita perheille, joilla on alle 18-vuotiaita lapsia. Asiakasperheemme ovat asiakkuudessa omasta tahdostaan ja työssä painottuu yhteistyö, dialogisuus sekä perheen kanssa yhdessä haasteiden ratkominen. Työ on erittäin monipuolista, erilaisista taustoista tulevien perheiden kanssa työskentelyä. Tuemme perheen, lapsen ja nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan työn, jossa pystyt kokonaisvaltaisesti hyödyntämään osaamistasi. Sosiaaliohjaaja toimii asiakkaiden omatyöntekijänä ja vastaa näiden asiakasprosessien kokonaisuudesta. Työtehtäviin sisältyy omien asiakkaiden asiakassuunnitelmien teko tarpeen mukaisesti, suunnitelmallinen asiakastyö sekä palveluja koskeva päätöksenteko. Työtä tehdään itsenäisesti yhdessä asiakkaan kanssa, mutta myös työparityönä sosiaalityöntekijän kanssa sekä verkostotyönä.

Perhesosiaalityön tiimissä työskentelee lisäksesi 5 sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Lohjan toimipiste.
Työaika: 38,15. Liukuva työaika klo 07.00-19.00.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen, kesto 1.12.2024 saakka.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä laaja-alaiseen viranomaisyhteistyöhön. Tehtävässä edellytetään myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon asiakasprosesseista. Työtehtävät vaativat ajoittain nopeaa arviointi- ja päätöksentekokykyä sekä yhteistyö- ja verkostotyöntaitoja. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot. Aiempi kokemus sosiaaliohjaajan tehtävissä toimimisesta, sosiaalipalvelujen ja lainsäädännön laaja-alainen tuntemus ovat eduksi. Eduksi katsomme myös ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Päivi Känkänen, lapsiperhetyön päällikkö. [email protected]. Puh: 044-3741225. Paras tapa tavoitella on sähköpostitse.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2797,03 €/kk
Työ alkaa: 18.12.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 02.01.2024 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-795-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.11.2023 14:20
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fd0dae8f-00a5-4051-beda-1c977054a613

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö, Lohja

Lohja
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.01.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti