Skip to main content

Sosiaalityöntekijä

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Sosiaali- ja kriisipäivystys

Työavain: SOTEPE-02-82-23
Haku Päättyy: 27.03.2023 klo 16:00
Palkka: 3728,52 €/kk
Palvelussuhde: 1.6.2023 - 31.8.2023
Työpaikan osoite: Säästöpankinranta 2 A, 00530, Helsinki

Haetaan kahta sosiaalityöntekijää. Tervetuloa Helsingin sosiaalipäivystykseen kesäsijaiseksi!

Tehtäviisi kuuluu välttämättömän ja kiireellisen sosiaalipalvelun tarpeen arviointi sekä mahdolliset toimenpiteet. Avun tarve voi liittyä lapsen turvattomiin olosuhteisiin, lapsen tai nuoren huolestuttavaan käyttäytymiseen, perheväkivaltaan tai aikuisen tai ikäihmisen sosiaalihuollon tarpeeseen. Päivystävänä sosiaalityöntekijänä työskentelet ennakoimattomissa ja äkillisissä tilanteissa, joissa edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen ja nopeaan arviointiin, yksilölliseen harkintaan ja päätöksentekoon paineen alla.

Työsi on vaihtelevaa ja mielenkiintoista. Pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi asiakastyössä ja sen kehittämisessä. Työvuorossa työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan työparin, sekä tiimin kanssa. Sosiaalipäivystys on myös ainutlaatuinen näköalapaikka sosiaalityön ilmiöihin ja yhteiskunnan muutoksiin.

Yksiköllemme kuuluu valmiussuunnitelman mukaisesti suuronnettomuusvalmius 24/7 yhdessä kriisipäivystyksen kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. hätäkeskuksen, poliisin, pelastuslaitoksen sekä virka-aikaisten sosiaalipalvelujen kanssa. Yhteistyökumppaneidemme kirjo on laaja.

Työ on kolmivuorotyötä painottuen iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Kolmivuorotyöstä maksetaan virkaehtosopimuksen (Sote sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus) mukaisesti ilta-, yö- ja viikonloppulisät. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka parantaa työntekijän vaikutusmahdollisuuksia omiin työaikoihinsa, sekä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisäksi edellytämme:
- kokemusta sosiaalityöstä, etenkin lastensuojelusta
- hyviä yhteistyötaitoja
- kykyä kohdata kriisissä olevia asiakkaita
- kykyä tehdä pari- ja tiimityötä.


Luemme eduksi:
- Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Irma Huotari, johtava sosiaalityöntekijä, p. 050 402 0106, [email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti