Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalityö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Tikkurilan aikuisten sosiaalityö

Vernissakatu 8C , 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 29.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Oletko aikuissosiaalityöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut sosiaalityöntekijä?

Haemme Vantaan Aikuisten sosiaalipalvelujen Tikkurilan yksikköön asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 23.9.2022  alkaen (tai sopimuksen mukaan). Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Vernissakatu 8C.

Aikuisten sosiaalipalvelut on osa Aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluita ja koostuu kolmesta yksiköstä: Aikuisten sosiaalityö Tikkurila, Aikuisten sosiaalityö Itä-Vantaa, Aikuisten sosiaalityö Länsi-Vantaa. 

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Asiakkaitamme ovat vantaalaiset yli 25-vuotiaat aikuiset ja heidän perheensä, jotka tarvitsevat apua äkillisissä ja odottamattomissa kriisitilanteissa sekä myös pitkittyneesti vaikeissa elämäntilanteissa. Työstämme asiakkaidemme kanssa arkielämään liittyviä haasteita liittyen esimerkiksi asumiseen, toimeentuloon, toimintakykyyn, päihteisiin ja sosiaalisiin suhteisiin. Työ edellyttää meiltä joustavuutta ja rohkeutta reagoida asiakkaiden nopeastikin muuttuviin olosuhteisiin. Teemme paljon yhteistyötä muiden tahojen kanssa. 

Perustehtävänä aikuisten sosiaalityöntekijä  toteuttaa sosiaalihuoltolain mukaista moniammatillista palvelutarpeen arviointia sekä suunnitelmallista työskentelyä yhdessä asiakkaan ja hänen verkostojensa kanssa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat myös ehkäisevän toimeentulotuen päätösten teko sekä sosiaalihuoltolain palvelujen hakeminen ja käynnistäminen omille asiakkaille sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Sosiaalityöntekijä toimii omatyöntekijänä erityistä tukea tarvitseville asiakkaille. Tapaamme asiakkaita niin toimistomme asiakastapaamishuoneissa kuin eri tavoin asiakkaiden lähiympäristöön jalkautuen. Lisäksi yksikössä järjestetään työparityönä alueen päivystys- ja ensiarviotyöskentelyä saapuvien sosiaalihuoltolain mukaisten ilmoitusten osalta. Hyödynnämme asiakastyössä myös sähköisiä työvälineitä ja etäyhteyksiä, kuten videovastaanottoja. Käytämme Apotti-asiakastietojärjestelmää.  

Tiimiimme kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja 6 sosiaaliohjaajaa. Työyhteisömme koostuu työurallaan eri vaiheessa olevista työntekijöistä ja siksi tiimistämme löytyykin monipuolista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja koko työyhteisön tuen. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Tarjoamme vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä etätyötä säännöllisesti.

Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Vantaan kaupunki tarjoaa myös monipuolisia koulutusmahdollisuuksia osaamisen syventämiseksi 

Arvostamme kykyä asiakaslähtöiseen, myönteiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyotteeseen. Pidämme tärkeänä ennaltaehkäisevää toimintatapaa, moniammatillista työskentelyä sekä kehittämismyönteisyyttä. 

Jos jokin jäi askarruttamaan, soita tai  laita viestiä ja kysy lisää. Tervetuloa joukkoomme, odotamme hakemustasi!

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3550,02
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan , 37h 45min


Yhteystiedot:

vs. sosiaalityön esimies
Lindroos Laura
040480905
laura.lindroos@vantaa.fi
Tavoitettavissa sähköpostilla

Sanna Nuutinen
043 826 7932
sanna.nuutinen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.09.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalityö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 28.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti