Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Ankkuri-tiimi, Lohja

Tervetuloa Lohja-Vihti-Karkkilan alueen Ankkuri-tiimiin työskentelemään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Haemme nyt osaavaan tiimiimme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Työn aloitus 1.1.2024 alkaen.

Ankkuri-tiimi toimii Lohjan poliisiasemalla. Ankkuri- tiimissä työskentelee 2 poliisia, joista toinen toimii tiiminvetäjänä, psykiatrinen sairaanhoitaja, erityisnuorisotyöntekijä sekä nyt avoinna olevan viran sosiaalityöntekijä.

Ankkuritoiminnan tarkoituksena on varhainen puuttuminen alaikäisten rikolliseen käyttäytymiseen, nuoren asiakkaan kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja avun tarpeen selvittäminen sekä nuoren ja perheen kanssa työskentely. Mikäli nuoren tai perheen asiassa työskennellessä ilmenee huolta lähisuhde- tai perheväkivallasta, työskentelee tiimi tilanteen vaatimalla tavalla.

Sosiaalityöntekijän tehtävissä painottuu nuoren ja perheen tilanteen kattava arviointi moniammatillisesti ankkuri- mallin mukaisesti. Sosiaalityöntekijän päävastuu on toteuttaa palvelutarpeen arviointi nuoren asiassa sekä toimia sosiaalihuollon erityisasiantuntijan edustajana tiimissä. Asiantuntijakonsultaatiot sosiaalityön kysymyksissä ovat arkipäivää tehtävässä. Tuet tarvittaessa myös oikeusedustuksellisesti alaikäisten rikoksista epäiltyjen tutkintaprosesseja.

Työn tueksi tarjoamme perehdytyksen ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen sekä lähiesihenkilön tuen. Työssä on mahdollisuus etätyöhön sovitusti. Työajan voit suunnitella liukuvan työajan puitteissa.

Hakijalta edellytetään ennenkaikkea asiakaslähtöistä ja arvioivaa työotetta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Olethan kykenevä tarvittaessa myös yksilötyöskentelyyn, vaikkakin monialaiseen yhteistyöhön ja verkostojen rakentamiseen tiiminä panostammekin.

Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta perhesosiaalityön / lastensuojelun sosiaalityöstä ja osaamista laatia nuoren ja perheen tilanteesta palvelutarpeen arviointia. Lisäksi edellyttämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan työn, jossa pystyt kokonaisvaltaisesti hyödyntämään osaamistasi.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Lohjan poliisiasema, Postikatu 3 b, 08100 Lohja.
Työaika: 37h 45min. Liukuva työaika klo 07.00-09.00 ja iltapäivisin klo 14.00-18.00. Tehtävässä ajoittain toteutetaan myös virka-ajan ulkopuolista työtä, esimerkiksi jalkautumisesta tai tapahtumiin osallistumisesta johtuen iltaisin / viikonloppuisin.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakituinen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Tehtävässä edellytetään laaja-alaista sosiaalipalvelujen ja lainsäädännön tuntemusta. Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus työssä on toivottavaa.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä laaja-alaiseen viranomaisyhteistyöhön. Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot. Eduksi katsomme myös ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-687-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa Päivi Känkänen, lapsiperhetyön päällikkö. [email protected], puh: 0443741225. Paras tapa tiedustella tehtävästä on sähköpostitse.
Työpaikan osoite: Laurinkatu 50, 08100 Lohja
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3785 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.12.2023 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-687-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: dbd1fde0-a338-4f05-b340-231f16359d49

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Ankkuri-tiimi, Lohja

Lohja
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 13.12.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti